Òscar Broc i Toni Garcia Ramon
la teca

Òscar Broc i Toni Garcia Ramon volen parlar de gastronomia, però des d'una òptica "gamberra". No cal que totes les crítiques de restaurants siguin lloances. Si el menjar és dolent, es pot dir…

Enric Gomà
CATALÀ

La salut del català preocupa, i molt, l'Enric Gomà. I es mirarà amb lupa les paraules incorrectes, expressions mal usades i errades que haguem comès els del programa durant l'última setmana. Ho haurem de fer bé!

Guillem Sánchez
guillem-sánchez

Seguim els successos que marquen la setmana. Els casos més estranys, detencions i operacions policials, repassades àmpliament amb tot el context per un dels periodistes amb més contactes policials, Guillem Sánchez, d'"El Periodico".

Gina Tost
Logos xarxes socials

Twich, TikTok, Instagram, youtubers… Tota aquesta realitat fa temps que està entre nosaltres i pot ser que a molts de nosaltres ens costi entendre els temes, fomats, lleguatge que s'utilitza en aquestes plataformes. La Gina Tost ens ajuda a saber de què parlen els nostres fills adolescents, quins comunicadors segueixen, quines notícies s'hi generen...

Albert Martín Vidal
albert-martín-vidal

Els grans temes econòmics de l'actualitat explicats de manera planera i distesa. Des de la pujada del preu de la llum fins als tipus d'interès, l'IPC i el preu dels lloguers. L'Albert Martin Vidal, cap d'economia del diari Ara ens explica cada setmana algun d'aquests temes econòmics dels quals s'ha parlat als informatius, però que potser no hem acabat d'entendre.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez

No només s'alimenta de tele, el Jorge Javier Vázquez. Estem oberts a tot el que ens explica aquest popular comunicador amb la seva habitual desinvolutra!

Malcolm Otero
Malcolm Otero
Malcolm Otero

Tant si ens atrevim a confessar-los com si no, Malcolm Otero sap com treure ferro als nostres plaers culpables!

La dèria de l'Empar Moliner
la-dèria-de-l'empar-moliner

Cada dia l'Empar Moliner ens explica les seves dèries i la seva peculiar visió de l'actualitat.

L'última i marxem!
Teràpia per a humoristes

Cada dia convoquem dos humoristes, guionistes o còmics del panorama català per reflexionar sobre temes d'actualitat o qüotidianitat. Des de quin comiat li haguéssiu fet a Messi fins a quina seria la bio de Twitter de Franco.

Dani Jiménez
En Dani Jiménez ens repassarà cada setmana un capítol de 'La història de la ciència'
En Dani Jiménez ens repassarà cada setmana un capítol de 'La història de la ciència'

Parlem de fenòmens científics amb una perspectiva divulgativa, i abordem (per enderrocar-los) falsos mites, com el terraplanisme o que a l'espai s'hi pot generar foc. Dani Jiménez posa la ciència a l'abast de tothom!

Les notícies de veritat
 Notícies de veritat

Encara no sabem com és que el Pau Torres i el Fran Domènech encara se'ns colen a l'antena i també seria pretenciós intentar explicar aquí de què parlen. Simplement feu clic i submergiu-vos en el viatge sonor i sovint absurd que us proposen.

Podcast
Albert Murillo
Albert Murillo
Albert Murillo

L'Albert Murillo és un arqueòleg del so. Li agrada navegar entre les capses oblidades plenes de cassets a veure què hi troba. Les joies que descobreix, ens les porta cada quinze dies.

Els homes clàssics
Els homes clàssics
Els homes clàssics

En Pedro Pardo i l'Albert Galceran ens descobreixen cada quinze dies un racó de la música clàssica amb tanta gràcia que ens fan venir ganes d'escoltar-ne.

Aleix Manzano
Tele antiga

Sembla que queda bé dir que ja ningú mira la tele, però l'Aleix Manzano sí que ho fa. I per això cada setmana ens resumirà el més interessant i espectacular que hagi passat a la TDT. 

Jordi Vilardell
Deforestació i canvi climàtic

La crisi climàtica no la podem ignorar més. La tenim a sobre, ens afecta a tots cada dia i trastocarà la nostra manera de viure. Per tant, millor si estem preparats. Ens hi ajudarà el Jordi Vilardell, periodista de TV3 especialitzat en emergència climàtica.

Maribel Vila
Gat i gos en un prat (mascotes)

La Maribel Vila, especialista en teràpies assistides amb animals i modificació de conducta del racó de Milú, ens ajuda a conviure amb els nostres animals i a cuidar la nostra família multiespècie. Els animalons ens donen molt però també està bé aprendre què els podem donar nosaltres a ells.

Marc Garriga, Àlex Montoya i Mariona Burrull
No parlarem de sèries

L'Àlex Montoya, la Mariona Burrull i el Marc Garriga creuen que les sèries no ho són tot, a la vida... Veurem quant triguen a fer-nos espòilers!

Anar al contingut