La teca, amb Òscar Broc i Toni Garcia Ramon

Un plat d'estrella Michelin
Un plat d'estrella Michelin

Òscar Broc i Toni Garcia Ramon volen parlar de gastronomia, però des d'una òptica "gamberra". No cal que totes les crítiques de restaurants siguin lloances. Si el menjar és dolent, es pot dir…

La llengua d'Enric Gomà

CATALÀ
CATALÀ

La salut del català preocupa, i molt, l'Enric Gomà. I es mirarà amb lupa les paraules incorrectes, expressions mal usades i errades que haguem comès els del programa durant l'última setmana. Ho haurem de fer bé!

Parlem de ràdio, amb Sergi Mas

Aparell radio cassette

La història de la ràdio ha estat testimoni de moments inoblidables. Ens proposem recuperar aquests moments amb documents sonors històrics que n'han deixat constància. Anuncis, programes, veus, radioteatre, les picabaralles o polèmiques... Amb Sergi Mas, que té un arxiu radiofònic inabastable!

Crònica negra, amb Guillem Sánchez

crònica-negra-amb-guillem-sánchez

Seguim els successos que marquen la setmana. Els casos més estranys, detencions i operacions policials, repassades àmpliament amb tot el context per un dels periodistes amb més contactes policials, Guillem Sánchez, d'"El Periodico".

L'oracle digital, amb Gina Tost

Logos xarxes socials

Twich, TikTok, Instagram, youtubers… Tota aquesta realitat fa temps que està entre nosaltres i pot ser que a molts de nosaltres ens costi entendre els temes, fomats, lleguatge que s'utilitza en aquestes plataformes. La Gina Tost ens ajuda a saber de què parlen els nostres fills adolescents, quins comunicadors segueixen, quines notícies s'hi generen...

Economia domèstica, amb Albert Martín Vidal

economia-domèstica-amb-albert-martín-vidal

Els grans temes econòmics de l'actualitat explicats de manera planera i distesa. Des de la pujada del preu de la llum fins als tipus d'interès, l'IPC i el preu dels lloguers. L'Albert Martin Vidal, cap d'economia del diari Ara ens explica cada setmana algun d'aquests temes econòmics dels quals s'ha parlat als informatius, però que potser no hem acabat d'entendre.

Les coses del Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vazquez a "El suplement"
Jorge Javier Vazquez a "El suplement"

No només s'alimenta de tele, el Jorge Javier Vázquez. Estem oberts a tot el que ens explica aquest popular comunicador amb la seva habitual desinvolutra!

Plaers culpables, amb Malcom Otero

plaers-culpables-amb-malcom-otero

Tant si ens atrevim a confessar-los com si no, Malcom Otero sap com treure ferro als nostres plaers culpables!

La dèria de l'Empar Moliner

la-dèria-de-l'empar-moliner

Les coses de l'Empar Moliner. Els temes que li han interessat, amb la seva mirada irònica. Els explica cada dia abans de les 16 h, per tancar la tertúlia.

L'última i marxem!

Teràpia per a humoristes

Cada dia convoquem dos humoristes, guionistes o còmics del panorama català per reflexionar sobre temes d'actualitat o qüotidianitat. Des de quin comiat li haguéssiu fet a Messi fins a quina seria la bio de Twitter de Franco.

Encara mirem la tele, amb Edgar Fornós

Encara mirem la tele, amb Edgar Fornós

Parlem del cor i de la tele amb Edgar Fornós, però no des del prisma d'expert, sinó que obrirem les revistes i repassarem programes de tele i del cor des de la perspectiva del menjador de casa.

La llista del milió, amb Guillem Solé

la-llista-del-milió-amb-guillem-solé

Guillem Solé, cantant de Buhos, repassa els grans hits de la música en català i ens explica, juntament amb els seus creadors i creadores, anècdotes exclusives del seu procés creatiu. També demana als oients el que han significat aquestes cançons en les seves vides.

Que la ciència ens acompanyi, amb Dani Jiménez

Que la ciència ens acompanyi, amb Dani Jiménez

Parlem de fenòmens científics amb una perspectiva divulgativa, i abordem (per enderrocar-los) falsos mites, com el terraplanisme o que a l'espai s'hi pot generar foc. Dani Jiménez posa la ciència a l'abast de tothom!

No parlarem de sèries

No parlarem de sèries

L'Àlex Montoya, la Mariona Burrull i el Marc Garriga creuen que les sèries no ho són tot, a la vida... Veurem quant triguen a fer-nos espòilers!

Com vestir-se i altres conflictes, amb Andrea Vilallonga i Juan Avellaneda

Com vestir-se i altres conflictes, amb Andrea Vilallonga i Juan Avellaneda

Amb l'Andrea Vilallonga comentarem aspectes relatius a protocol i etiqueta. Per exemple, són correctes les espardenyes de Pedro Sánchez per a una aparició pública? Què comunica Aragonès amb la foto oficial? D'altra banda, Juan Avellaneda ens comentarà els "outfits" de famosos i famoses i els referents que fan servir. També posarà nota als vestits dels famosos en les seves aparicions públiques.

Medi ambient, amb Montse Poblet

Medi ambient, amb Montse Poblet

Ja no valen excuses. La Montse Poblet ens proposa que prenguem consciència que el planeta no pot esperar. I que actuem.

La vida a pagès, amb Abel Peraire

la-vida-a-pagès-amb-abel-peraire

La vida d'Abel Peraire, l'Abel del Soler de n'Hug de Prats de Lluçanès, està lligada a un sector, el primari, vinculat a la terra i al clima, però també als preus de les matèries primeres, les legislacions massa restrictives (o massa poc) i la poca comprensió i el desconeixement per part dels consumidors.

Horari: Els divendres, cada quinze dies, entre les 4 i les 5 de la tarda.

Anar al contingut