La dèria de l'Empar Moliner
La dèria de l'Empar Moliner

Cada dia l'Empar Moliner ens explica les seves dèries i la seva peculiar visió de l'actualitat.

Les notícies de veritat
 Notícies de veritat

Encara no sabem com és que el Pau Torres i el Fran Domènech encara se'ns colen a l'antena i també seria pretenciós intentar explicar aquí de què parlen. Simplement feu clic i submergiu-vos en el viatge sonor i sovint absurd que us proposen.

Crònica negra, amb Guillem Sánchez
Crònica negra, amb Guillem Sánchez

Seguim els successos que marquen la setmana. Els casos més estranys, detencions i operacions policials, repassades àmpliament amb tot el context per un dels periodistes amb més contactes policials, Guillem Sánchez, d'"El Periodico".

Histèria de la música, amb Lildami i Jair Domínguez
Histèria de la música, amb Lildami i Jair Domínguez

Què tenen en comú Lildami, el raper més mediàtic de Catalunya, i Jair Domínguez, el gamberro de capçalera del país? L'amor per la música. I per això els portem al programa, perquè ens rebentin de dalt a baix qualsevol tema, grup o àlbum que decideixin.

El català, amb Enric Gomà i Míriam Martín
CATALÀ

La salut del català preocupa, i molt, l'Enric Gomà. I es mirarà amb lupa les paraules incorrectes, expressions mal usades i errades que haguem comès els del programa durant l'última setmana. Ho haurem de fer bé!

Ciència optimista, amb Josep Maria Mainat
Ciència optimista, amb Josep Maria Mainat

Josep Maria Mainat està convençut que, tard o d'hora, la humanitat derrotarà la mort. I en sap un niu dels camins que estem prenent per avançar cap aquest objectiu. Cada setmana ve a explicar-nos-els, aquests i molts altres secrets que la tecnologia ens té reservats.

Llibres, amb Malcolm Otero
Malcolm Otero

Si hi ha una cosa que fa bé el Malcolm Otero és llegir. Per això vol que cada setmana els oients li encomanin un llibre per comentar-lo després. A veure què s'us acut. A més a més, ens aprofitarem del seu bagatge perquè ens recomani ell llibres que no podem deixar de llegir relacionats amb novetats o l'actualitat.

Economia, amb Marcos Lamelas i Gonzalo Bernardos
Economia

Marcos Lamelas i Gonzalo Bernardos han estat tota la vida intentant explicar l'economia i sempre comencen igual: l'economia és difícil. Tot i així, s'hi posen per fer-nos entendre per què constantment estem pendents de l'última crisi que canviarà el món tal com el coneixem.

Els oficis, amb Edgar Fornós
Edgar Fornós

Enviem l'Edgar Fornós, que té un os a l'esquena, a aprendre a treballar. Cada setmana ens descobreix un ofici i ens explica el que ha après, a veure si li hem de pagar alguna cosa o no!

Cine i sèries, amb Àlex Montoya i Marc Garriga
No parlarem de sèries

L'Àlex Montoya i el Marc Garriga creuen que les sèries no ho són tot, a la vida... Veurem quant triguen a fer-nos espòilers!

L'Escuradents, amb Òscar Broc i Toni G. Ramon
la teca

Al final de la setmana, ens queden entre les dents trossets d'actualitat, de les tonteries que hem vist, sentit, patit. Òscar Broc i Toni Garcia Ramon es passen l'escuradents per nosaltres i el que cau, va a la ràdio.

L'última i marxem!
Teràpia per a humoristes

Cada dia convoquem dos humoristes, guionistes o còmics del panorama català per reflexionar sobre temes d'actualitat o qüotidianitat. Des de quin comiat li haguéssiu fet a Messi fins a quina seria la bio de Twitter de Franco.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez

No només s'alimenta de tele, el Jorge Javier Vázquez. Estem oberts a tot el que ens explica aquest popular comunicador amb la seva habitual desimboltura!

La tele, amb Aleix Manzano i Àlex Gutiérrez
Tele antiga

La tele i els mitjans sempre són notícia. Ja sigui pels seus continguts com pels seus moviments empresarials o per les històries estrafolàries de la gent que hi surt. Entre l'Àlex Gutiérrez i l'Aleix Manzano cobrim des de del reality de moda fins al moviment mediàtic més noticiable. 

Els homes clàssics
Els homes clàssics

En Pedro Pardo i l'Albert Galceran ens descobreixen cada quinze dies un racó de la música clàssica amb tanta gràcia que ens fan venir ganes d'escoltar-ne.

Crisi climàtica, amb Jordi Vilardell
Deforestació i canvi climàtic

La crisi climàtica no la podem ignorar més. La tenim a sobre, ens afecta a tots cada dia i trastocarà la nostra manera de viure. Per tant, millor si estem preparats. Ens hi ajudarà el Jordi Vilardell, periodista de TV3 especialitzat en emergència climàtica.

Rutes per Catalunya, amb Gerard López
Rutes per Catalunya, amb Gerard López

El Gerard López es fa un fart de caminar per Catalunya, però té la peculiaritat que, a més, s'apunta coses i les explica. Si voleu descobrir els racons del nostre país que encara no ha trinxat una sabata Quechua, aquesta és la vostra secció.

Animalons, amb Maribel Vila
Gat i gos en un prat (mascotes)

La Maribel Vila, especialista en teràpies assistides amb animals i modificació de conducta del racó de Milú, ens ajuda a conviure amb els nostres animals i a cuidar la nostra família multiespècie. Els animalons ens donen molt però també està bé aprendre què els podem donar nosaltres a ells.

Espai sonant, amb Albert Murillo
Albert Murillo

L'Albert Murillo és un arqueòleg del so. Li agrada navegar entre les capses oblidades plenes de cassets a veure què hi troba. Les joies que descobreix, ens les porta cada quinze dies.

Anar al contingut