"La tarda de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández i Elisenda Carod.

Dues veus familiars de la casa capitanegen les tardes de Catalunya Ràdio amb un programa de quatre hores que segueix l'actualitat i, sobretot, tot allò de què es parla al carrer. 

Òscar Fernández i Elisenda Carod condueixen "La tarda de Catalunya Ràdio"

El programa comença amb una tertúlia amb les reflexions especials d'Empar Moliner i la col·laboració de veus històriques com les de Joan B. Culla, Francesc-Marc Álvaro o Montserrat Nebrera

El programa també té espai per parlar de televisió, cinema o sèries; per al català amb Enric Gomà; les tendències digitals i videojocs amb Gina Tost; per a Malcolm Otero i els plaers culpables; la gastronomia (i alguna cosa més) amb Toni Garcia Ramon i Òscar Broc; o per als esports, amb tota la plantilla d'Esports de Catalunya Ràdio a disposició.

A més a més, l'última hora de "La tarda de Catalunya Ràdio" es converteix en un espai lliure de prejudicis on guionistes i humoristes de Catalunya ens donen la seva particular visió de l'actualitat, tot i que ja sabem que sempre acaben parlant del que volen. Entre els col·laboradors comptem amb els còmics Tomàs Fuentes, Magí Garcia (Modgi) i Ana Polo; els guionistes del "Polònia" de TV3 Júlia Cot i Xavi Fernandez, o humoristes com Xavi Daura (Venga Monjas) o Alex Martínez Vidal ("Està passant").

"La tarda de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de 15 a 19 h.

Anar al contingut