Òscar Fernández i Elisenda Carod, a "La tarda de Catalunya Ràdio".
Òscar Fernández i Elisenda Carod, a "La tarda de Catalunya Ràdio"
DIMARTS, A LES 15.00

"La tarda de Catalunya Ràdio", des de la facultat d'Empresa i Comunicació de la UVic

Demà, dimarts 29 de març, a partir de les 15.00, Òscar Fernández i Elisenda Carod seran a la facultat d'Empresa i Comunicació de la UVic per commemorar, amb un programa especial, els 20 anys del grau de Periodisme a la UVic.

La tertúlia de "La tarda de Catalunya Ràdio", en el tram inicial del programa de demà, tindrà veus d'Osona. En concret, les de Josep Burgaya, degà de la facultat; Agustí Danés, director d'El 9 Nou; i Montse Ayats, directora de l'editorial vigatana Eumo i expresidenta de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana. A les 16.15, el programa ha organitzat una taula amb exalumnes de la facultat: Jordi de Planell (FAQS), Guillem Freixa (El9Nou) i Olga Gili (Regió7). I, a les 17.00, serà el torn del Peyu, que donarà consells i resoldrà dubtes als alumnes de la facultat que es volen dedicar al món de la comunicació igual que ell. 

D'altra banda, tres alumnes actuals de Periodisme de la UVic participaran en les seccions del dia, que es faran també des d'allà: "Llengua", amb Enric Gomà (16.40 h); "Ciència", amb Pere Renom (17.30 h); i "Consultori d'animals", amb Maribel Vila (18 h). Aquesta última secció inclourà una classe pràctica amb gossos de teràpia. 

 

Anar al contingut