La concentració d'En Peu de Pau a les portes de Catalunya Ràdio
#DefensemCatRàdio

La solidaritat d'En Peu de Pau amb Catalunya Ràdio després de l'atac d'un grup de violents

Més d'un centenar de persones convocades per la plataforma En Peu de Pau s'han concentrat pacíficament a les portes de Catalunya Ràdio per oferir un esmorzar solidari

Actualitzat

"Resistència pacífica, noviolenta i solidària", és la frase que es pot llegir a les armilles de la gent d'En Peu de Pau i que s'han posat per cloure l'acte solidari amb Catalunya Ràdio, després de l'atac dels violents de divendres passat. Una mostra més de solidaritat, després que durant el cap de setmana diferents ciutadans han deixat rams de flors a la porta d'accés que encara mostra l'impacte que la va esmicolar i els ous que s'hi van llençar.

La convocatòria de l'esmorzar solidari es fa a través de les xarxes socials. A tres quarts de vuit arriben els primers convocats. La seva presència coincideix amb la de tres furgones dels Mossos d'Esquadra que, després d'uns minuts, marxen. A les 8, ja hi ha un centenar llarg de persones, entre ells l'exdiputat de la CUP David Fernàndez.

La concentració, que s'ha fet tot just davant de l'estudi 1 de Catalunya Ràdio, també ha estat seguida a "El matí de Catalunya Ràdio". En Rubèn, un dels seus organitzadors, n'ha destacat el caràcter "pacífic", com a resposta als atacs violents. L'acte, que ha durat una mitja hora, s'ha acabat amb tots els assistents agafats de les mans i lluint les armilles blanques d'En Peu de Pau.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut