Paula Molés
Paula Molés
DIUMENGE, A LES 13.00

La pizza i la coca, a "Un restaurant caníbal a Berlín"

Aquest diumenge, 27 de març, a les 13.00, "Un restaurant caníbal a Berlín" rep la visita del cuiner italià Nicola Poltronieri, que revelarà les claus de dues elaboracions cosines germanes: la pizza i la coca. A més, proposarà una versió que fusiona el millor de cadascuna.

El programa "Un restaurant caníbal a Berlín" de diumenge també comptarà amb la sommelier Clara Antúnez, que proposarà per beure una cervesa sour, una família de cerveses àcida, complexa i refrescant. El descobriment de les tan comunes cerveses lager, que va marcar un abans i un després, va fer que les sour (de fermentació salvatge) perdessin popularitat. Serà el moment de reivindicar-les. 

Al "Nyap o top?", Paula Molés convidarà la cuinera ebrenca Gessamí Caramés, una de les cares al capdavant del "Cuines" de TV3, que tastarà el plat amb què va fer el càsting per al programa: unes creps. Això sí, precuinades de supermercat. Caramés determinarà si són nyap o top. I "Un restaurant caníbal a Berlín" també repassarà l'actualitat gastronòmica de la setmana, descobrirà el so del Salvador Garcia-Arbós i, a l'especialitat, donarà a conèixer la pizza estrella d'una pizzeria de Barcelona que combina l'estil napolità amb l'americà.   

"Un restaurant caníbal a Berlín", realitzat i presentat per Paula Molés, s'emet cada diumenge a les 13.00. 

 

Anar al contingut