La nit dels ignorants 3.0, el clàssic modern de la ràdio catalana, des del 1987.

Aquesta és la 34a temporada d'un programa sinònim de coneixement i companyia, que Xavier Solà dirigeix i presenta des de fa onze temporades i que té en els oients els seus veritables protagonistes.

 El combustible principal és la intel·ligència col·lectiva, inspirada a través de les preguntes més xocants i les respostes més curioses: "És possible suar dins l'aigua?". Són dues hores de participació directa que es complementen amb seccions diverses i variades, entrevistes a les personalitats que marquen l'actualitat sobre les inquietuds de la nostra societat, i el "Mapa d'amics", que és la cadena de voluntariat més gran, superant ja els 1.200 testimonis.

I com a novetats, destaquen les seccions "Paraules en risc d'extinció", per ajudar a salvar els nostres mots amb l'ajuda de la saviesa popular, i "L'ànima dels animals", per recollir les històries amb animals més sorprenents viscudes pels oients.

 

"La nit dels ignorants" és un programa de ràdio nocturn que s'emet des de fa 33 temporades i que s'ha convertit en un segell d'èxit de Catalunya Ràdio. És tota una icona de la comunicació, referent ineludible quan es parla de servei públic.

La dels savis ignorants és una admirable emissió d'arrel cultural i valors humans protagonitzada per una gran família, admirable, reunida al voltant de la ràdio i en la qual tothom és benvingut. I el millor de tot: el programa passa de pares a fills, i actualment... a nets.

Si voleu contactar amb nosaltres, també ho podeu fer per trucada telefònica al 93 201 74 74, i per notes de veu i missatges escrits al +34 667 220 148

 

Anar al contingut