La nit dels ignorants 3.0 arriba a la 36a temporada, 13a sota la direcció i presentació de Xavier Solà. Un clàssic modern, sinònim de coneixement i companyia, i en un excel·lent estat de forma, reforçat ara fa un any per l'encert d'avançar una hora l'emissió.

El combustible principal és la intel·ligència col·lectiva, inspirada a través de les preguntes més xocants i les respostes més curioses: "És possible suar dins l'aigua?". Dues hores de participació directa i sorprenent, marcades per l'actualitat gràcies a la immediatesa de la ràdio en directe, complementada amb entrevistes temàtiques i seccions com el "Mapa d'amics", –la cadena de voluntariat més gran, camí dels 1.500 testimonis–; o la darrera melodia, amb un oient que acomiada el programa amb el seu gust musical. 

I com a novetats d'aquesta temporada: "Mots escaients", cada dia una paraula; "Fenòmens inexplicables", perquè el progrés científic té límits, com per exemple el ron-roneig dels gats o la metamorfosi d'eruga a papallona; "De júnior a sènior", perquè l'experiència és un grau; "Preguntes infantils", per recollir aquelles preguntes que no s'obliden i que un dia ens van impactar; i "El pou de les preguntes perdudes", perquè no se'n perdi cap.

 

 

 

"La nit dels ignorants 3.0", un segell d'èxit de Catalunya Ràdio, icona de la comunicació i referent ineludible de servei públic. Una admirable emissió d'arrel cultural i valors humans protagonitzada per una gran família de savis ignorants, reunida al voltant de la ràdio i en la qual tothom hi és benvingut. Us hi esperem.

Si voleu contactar amb nosaltres, també ho podeu fer per trucada telefònica al 93 201 74 74, i per notes de veu i missatges escrits al +34 667 220 148

Anar al contingut