La nit dels ignorants 3.0 arriba a la 35a temporada, 12a sota la direcció i presentació de Xavier Solà. Un clàssic modern, sinònim de coneixement i companyia, i en un excel·lent estat de forma, reforçat ara fa un any per l'encert d'avançar una hora l'emissió.

El combustible principal és la intel·ligència col·lectiva, inspirada a través de les preguntes més xocants i les respostes més curioses: "És possible suar dins l'aigua?". Dues hores de participació directa i sorprenent, marcades per l'actualitat gràcies a la immediatesa de la ràdio en directe, complementada amb entrevistes temàtiques i seccions com el "Mapa d'amics", –la cadena de voluntariat més gran, camí dels 1.500 testimonis–; o la darrera melodia, amb un oient que acomiada el programa amb el seu gust musical. 

I com a novetats: "El consell d'avis, que passa de pares a fills", per recollir saviesa popular (ex: no estiri's més el braç que la màniga); les "Petites meravelles", per aprofundir en la bellesa precisa i immutable de la natura (l'espiga de blat o el floc de neu, etc.); les "Noves paraules" que els oients han incorporat al seu vocabulari (espòiler, poliamor, trolejar, piulada, etc...) i una entrevista setmanal a un oient que els altres oients vulguin conèixer millor.

 

 

"La nit dels ignorants 3.0", un segell d'èxit de Catalunya Ràdio, icona de la comunicació i referent ineludible de servei públic. Una admirable emissió d'arrel cultural i valors humans protagonitzada per una gran família de savis ignorants, reunida al voltant de la ràdio i en la qual tothom hi és benvingut. Us hi esperem.

Si voleu contactar amb nosaltres, també ho podeu fer per trucada telefònica al 93 201 74 74, i per notes de veu i missatges escrits al +34 667 220 148

Anar al contingut