"La nit dels clàssics" Especial de Cap d'Any amb "Els homes clàssics"
"La nit dels clàssics" Especial de Cap d'Any amb "Els homes clàssics"

"La nit dels clàssics" Especial de Cap d'Any amb "Els homes clàssics"

La nit del 31 de desembre, Catalunya Música acomiadarà el 2021 en companyia d'"Els homes clàssics". Albert Galceran i Pedro Pardo han preparat dues hores de programació musical en les quals comptaran amb la complicitat de moltes de les veus de Catalunya Ràdio, iCat i Catalunya Música.

Actualitzat

Al llarg d'aquest programa especial es rebran els missatges de bons desitjos i les músiques proposades per canviar d'any que fan veus tan conegudes de Catalunya Ràdio com són, entre d'altres, Laura Rosel, d'"El matí de Catalunya Ràdio", Òscar Fernàndez, Elisenda Carod i Empar Moliner, de "La tarda de Catalunya Ràdio", l'equip d'"Adolescents XL", Enric Calpena d'"En guàrdia", David Guzman, de "Ciutat maragda", Kilian Sebrià de "Catalunya nit", en Peyu, Jair Domínguez i Neus Rossell d'"El búnquer".

No hi faltaran veus d'iCat tals com Albert Murillo, de "Generació digital" i Albert Miralles d'"Els experts" i, és clar, les veus de Catalunya Música: Joan Vives i Ester Pinart de "Tots els matins del món", Albert Torrens i Marta Lanau d'"Assaig general", Xavier Cazeneuve d'"El violí vermell", Victòria Palma d'"El gran tour", Ester Plana de "Set de sons", Rosa Maria Bartroli de "Molt personal", Pere Andreu Jariod d'"El taller del lutier", Jaume Radigales d'"Una tarda a l'òpera" i Ignasi Pinyol i Aleix Palau de "Directe a l'òpera", i les col·laboradores Dolors Boatella i Judit Jordana.

Un equip de veus fantàstiques que ens portaran dues hores de la millor música amb la millor companyia per rebre el 2022!

Reemissions:

1 de gener a les 17 h per Catalunya Música

1 de gener a les 7 h per Catalunya Ràdio (selecció)

 

catmusica.cat
facebook/catalunyamusica
twitter/catalunyamusica
instagram/Catalunyamusica

Anar al contingut