ANÀLISI

La millor solució per al Barça de bàsquet?

Després de la pitjor temporada de la història recent, el club ha provocat un terratrèmol intern controlat. Seran els canvis el que l'equip necessita?

Actualitzat

El sismògraf del Barça de bàsquet sembla l'encefalograma d'un boig. Després d'una temporada plena de convulsions (lesions, derrotes, eliminacions, multa als jugadors...), el Barça de bàsquet fa canvis dràstics.

Veient que el nou projecte que encarnava Rodrigo de la Fuente no rutllava, el club ha apartat alguns dels noms que poblaven l'univers de la secció. Joan Carles Raventós deixa les seccions professionals, Rodrigo de la Fuente perd pes en la nova estructura i Albert Soler cedeix protagonisme a la nova figura: Nacho Rodríguez.

El club ha canviat des que Rodríguez, fa dues dècades, va ser jugador d'un equip d'èxit (4 lligues, 2 Copes i 1 Eurolliga). No obstant, és un home que ha gestionat pressupostos de 100 milions (a la Junta d'Andalusia), i que té el do de la gestió, la comunicació i l'empatia.

El club, per tant, ha fet el diagnòstic correcte després de la pitjor temporada de la història recent, i ha provocat un terratrèmol controlat per canviar la geografia del bàsquet blaugrana. No cal oblidar, però, que tots els terratrèmols tenen rèpliques, i que amb això no acaba res, sinó que tot just, comença.

Anar al contingut