David Àvila, presentador de "Ja m'entens" a Catalunya Ràdio
David Àvila, presentador de "Ja m'entens" a Catalunya Ràdio
Dimarts

La llei del matrimoni igualitari a Xile a "Ja m'entens"

Aquest dimarts, a partir de les 06.00, al web i a l'app de Catalunya Ràdio, una nova entrega de "Ja m'entens", un podcast editat per David Àvila per mostrar la realitat i la diversitat sexoafectiva del col·lectiu LGTBIQ+.

En l'entrega d'aquesta setmana, l'espai comptarà amb el corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a l'Amèrica Llatina Joan Biosca; Óscar Rementería, activista i un dels dirigents de l'entitat històrica LGTBIQ+ xilena, MOVIL H; Isabel Amor, directora de la Fundación Iguales, entitat que ha ajudat a impulsar la llei del matrimoni igualitari, i amb KAMON KAMON KAMON, cantant i artista transgènere xilena que ajudarà a repassar la cultura LGTBIQ+ del país.

L'espai de temàtica LGTBIQ+ vol endinsar-se en la realitat del col·lectiu de Xile, ja que el 9 de desembre del 2021 es va aprovar la llei del matrimoni igualitari. Ho farà amb el corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a l'Amèrica Llatina Joan Biosca.

A Xile hi ha dues entitats històriques pel que fa al col·lectiu LGTBIQ+: MOVIL H i Fundación Iguales. El programa podcast parlarà amb dos dirigents d'aquestes entitats: Óscar Rementería (MOVIL H) i Isabel Amor (Fundación Iguales). Aquestes dues entitats han estat lluitant i reivindicant la lluita pels drets del col·lectiu LGTBIQ+.

A més, l'espai comptarà amb la cantant transgènere xilena KAMON KAMON KAMON, que ens parlarà de la realitat del seu país, també en clau LGTBIQ+.

"Ja m'entens" és el programa podcast de temàtica LGTBIQ+ que es pot escoltar cada dimarts a partir de les 06.00 de manera setmanal al web i a l'app de Catalunya Ràdio.

catradio/jamentens

twitter.com/jamentens

spotify.com/jamentens

Anar al contingut