Dijous, a les 16.00

La gala dels premis Wapps.cat de la Fundació punt cat, al "Popap escolar"

Demà, dijous, de 16.00 a 17.00, Mariola Dinarès presentarà una edició especial del programa nascut en confinament i des del teletreball, el "Popap escolar", que acollirà la gala dels Premis Wapps.cat de la Fundació punt cat

Wapps.cat és un concurs de creació de llocs web i aplicacions en català adreçat a alumnes de 5è i 6è de primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior. Qualsevol escola dels territoris de parla catalana pot participar en aquest projecte. 

Les dades de participació de la desena edició són:

  • 3.321 alumnes participants de 118 centres
  • 470 projectes han arribat a la fase.  
  • Escoles de totes les comarques catalanes.
  • Nois: 2.330 / noies: 840

Durant mes de mig any, els alumnes han estat treballant els seus projectes a l'aula amb l'ajuda dels professors. A wapps.cat es poden consultar els projectes finalistes.  Són centres de Mollerussa, Barcelona, Girona, Rubí, Terrassa, Reus, Mataró, Amposta, Sant Cugat del Vallès, Canals, Figueres, Palma, Artà i Gurb.

Qui ha guanyat i sobre què ha treballat?

Mariola Dinarès presentarà aquest programa especial, que comptarà amb els guanyadors dels Premis Wapps.cat i amb Carles Salvadó, president del Punt Cat; Jaume Medina, responsable de wapps.cat, i Montserrat Castelltort, creadora del certament. Els finalistes descobriran els equips guanyadors en directe.

Coordinació en equip, motivació, creativitat, preparar-se pel futur són alguns dels conceptes que aconsegueix aquest certamen, que ha hagut d'adaptar-se a les circumstàncies i canviar la festa que es fa cada any per una cerimònia que es farà a través de la ràdio i en un dels programes nascuts en confinament, el "Popap escolar".

El "Popap escolar" és un projecte nascut en confinament i es fa amb teletreball. En un moment on l'escola està vivint una digitalització exprés, projectes com aquesta agafen tot el seu sentit.

catradio.cat/popap

facebook.com/popap

twitter.com/popap

instagram.com/popap

Anar al contingut