Ingredients per a quatre persones   600 g de pop cuit 4 patates 1 litre d'oli d'oliva extra verge 1 ceba tendra 1 all tendre 50 ml de vinagre agredolç de vi blanc pebre vermell dolç sal gruixuda en escames Preparació   Peleu les patates i talleu-les a rodelles d'un centímetre de gruix. Poseu-les en una pàtera per anar al forn, cobertes d'oli i un pols de sal. Poseu-les a coure a 100º© fins que siguin toves. Reserveu-les.   Peleu la cebes i l'all i talleu-los ben petits. Poseu-hi un xic d'oli de confitar les patates, un rajolí de vinagre agredolç de vi blanc i un pols de pebre vermell.   Feu una bona brasa de carbó i quan estigui a punt, talleu les potes de pop cuit i escalfeu-les a la brasa.   Poseu les patates confitades calentes en els plats, les potes de pop al damunt i amb la vinagreta de ceba i all tendre.