Anar a la navegació principalAnar al contingut
La fonda

Carles Gaig i Enrique Tomás. Cuiners, botiguers i empresaris

Durada: 1 h 15 min

Carles Gaig i Enrique Tomás. Cuiners, botiguers i empresaris. Carles Gaig és un cuiner que no té aturador. Enrique Tomás, un botiguer especialitzat en pernils i embotits. En Carles ens parla de la cuina catalana tradicional i d'avantguarda. L'Enrique, de l'art de tallar pernil i dels diferents sabors que té cada part d'aquesta peça del porc. Però tots dos són empresaris i saben del cert que no n'hi ha prou sabent cuinar o tallar bé un pernil. S'ha de saber vendre el producte i gestionar el negoci. Per això, en aquesta Fonda parlem de cuina, producte i emprenedoria. I no ens deixem la "Guia Virginias", amb l'Òscar Gómez.

ESCOLTA-HO ARA
Carles Gaig i Enrique Tomás. Cuiners, botiguers i empresaris