La finestra indiscreta, el programa de cinema de Catalunya Ràdio, és també el programa més antic de l'emissora. 35 anys en antena, ininterrompudament, el converteixen en un clàssic de referència.

Dirigit i presentat per Àlex Gorina, en tàndem amb Alfons Gorina, i l'equip irrenunciable amb Sílvia Andrés i Oriol Fidalgo, al llarg de tres dècades, ha variat de format, de continguts, d'ubicació...però ha mantingut la mateixa passió pel cinema i el compromís amb la qualitat, la informació, la sinceritat, la creació, el contrast d'opinions, el bon humor, el diàleg amb els oients, i una atenció molt especial a la producció cinematogràfica de Catalunya i als joves autors del país. Però sempre mantenint els criteris característics del programa, que ja són un valor per a moltes generacions d'oients.

Aquest temporada estrenem seccions. Alfons Gorina presenta "Plataforma de Llançament", dedicada a agendar les estrenes més interessants de cinema i televisió que hi haurà a les plataformes digitals, i parant-nos a analitzar les més interessants. 

La Sílvia Andrés farà cada setmana "Strange Things", dedicada a l'anecdotari i dades divertides, interessants i desconegudes de diferents personatges emblemàtics relacionat especialment amb el cinema.

La crítica i les tertúlies, les bandes sonores, les noves tecnologies, el món de la televisió i dels formats paral·lels, les entrevistes amb rigor, l'atenció de les iniciatives de tot el territori i la presència als festivals més importants al nostre abast (Sitges, Canes, Sant Sebastià, entre d'altres) són continguts irrenunciables. Al seu costat, noves visions del món de l'audiovisual i un planter extraordinari de col·laboradors: Desi de Fez, Fausto Fernández, Núria Vidal, Alba Laguna, Violeta KovavsicsPere VallCarles RomeroAlice Tapiol, Eli Espuny i Guillem F. Marí.

La finestra indiscreta s'emet les nits de divendres a dissabte, de 00h a 2 h de la matinada.

Anar al contingut