La finestra indiscreta, el programa de cinema de Catalunya Ràdio, és també el programa més antic de l'emissora. Més de 30 anys en antena, ininterrompudament, el converteixen en un clàssic de referència.

Dirigit i presentat per Àlex Gorina, en tàndem amb Alfons Gorina, i l'equip irrenunciable amb Sílvia Andrés i Oriol Fidalgo, al llarg de tres dècades, ha variat de format, de continguts, d'ubicació...però ha mantingut la mateixa passió pel cinema i el compromís amb la qualitat, la informació, la sinceritat, la creació, el contrast d'opinions, el bon humor, el diàleg amb els oients, i una atenció molt especial a la producció cinematogràfica de Catalunya i als joves autors del país. Però sempre mantenint els criteris característics del programa, que ja són un valor per a moltes generacions d'oients.

Aquest temporada estrenem seccions. Alfons Gorina presenta "Plataforma de Llançament", dedicada a agendar les estrenes més interessants de cinema i televisió que hi haurà a les plataformes digitals, i parant-nos a analitzar les més interessants. 

La Sílvia Andrés farà cada setmana "Strange Things", dedicada a l'anecdotari i dades divertides, interessants i desconegudes de diferents personatges emblemàtics relacionat especialment amb el cinema.
 

També tindrem corresponsalia a Madrid, amb en Noel Ceballos, que ens posarà al dia de les superestrenes que no arribin aquí i d'exclusives molt sonades. I perquè no se'ns escapi res, l'enviat especial als diferents festivals de cinema als que La Finestra no hi sigui present serà en Victor Esquirol.

La crítica i les tertúlies, les bandes sonores, les noves tecnologies, el món de la televisió i dels formats paral·lels, les entrevistes amb rigor, l'atenció de les iniciatives de tot el territori i la presència als festivals més importants al nostre abast (Sitges, Canes, Sant Sebastià, entre d'altres) són continguts irrenunciables. Al seu costat, noves visions del món de l'audiovisual i un planter extraordinari de col·laboradors: Jaume Figueras, Desi de Fez, Fausto Fernández, Xavier Salvà, Laura Marín, Montse Virgili, Núria Vidal, Jordi Sánchez Navarro i Guillem F. Marí.

La finestra indiscreta s'emet les nits de divendres a dissabte, de 00h a 2 h de la matinada.

Anar al contingut