La finestra indiscreta, el programa de cinema de Catalunya Ràdio, és també el programa més antic de l'emissora. L'11 de gener del 2017 celebra el 30è aniversari. 30 anys en antena, ininterrompudament, el converteixen en un clàssic de referència.

Dirigit i presentat per Àlex Gorina, en tàndem amb Alfons Gorina, i l'equip irrenunciable amb Sílvia Andrés i Oriol Fidalgo, al llarg de tres dècades, ha variat de format, de continguts, d'ubicació..., però ha mantingut la mateixa passió pel cinema i el compromís amb la qualitat, la informació, la sinceritat, la creació, el contrast d'opinions, el bon humor, el diàleg amb els oients, i una atenció molt especial a la producció cinematogràfica de Catalunya i als joves autors del país.

Celebrem l'aniversari amb nous col·laboradors i nous espais, però sempre mantenint els criteris característics del programa, que ja són un valor per a moltes generacions d'oients.

La crítica i les tertúlies, les bandes sonores, les noves tecnologies, el món de la televisió i dels formats paral·lels, les entrevistes amb rigor, l'atenció de les iniciatives de tot el territori i la presència als festivals més importants al nostre abast (Sitges, Canes, Sant Sebastià, entre d'altres) són continguts irrenunciables. Al seu costat, noves visions del món de l'audiovisual i un planter extraordinari de col·laboradors: Jaume Figueras, Desi de Fez, Fausto Fernández, Xavier Salvà, Laura Marín, Montse Virgili, Marta Armengou, Jordi Sánchez Navarro i Guillem F. Marí.

A més a més, aquesta temporada, i per celebrar l'aniversari, tenim un munt de sorpreses, un viatge constant al món del cinema del 1987 (quan va néixer La finestra) i un espai setmanal específic per recuperar els moments àlgids i els documents sonors històrics del programa que hem titulat "L'arxiu d'or de la finestra indiscreta".

La finestra indiscreta s'emet les nits de divendres a dissabte, d'1 a 3 h de la matinada.

Anar al contingut