Mercè Folch realitza i dirigeix "Solidaris"
DISSABTE, A LES 22.05

La fi de l'abundància advertida per Emmanuel Macron, a "Solidaris"

Demà dissabte, 24 de setembre, a les 22.05, el programa "Solidaris" es farà les següents preguntes: "Fi de l'abundància? Per a qui?" Aquest estiu, el president de la República Francesa, Emmanuel Macron, va deixar anar aquesta frase lapidària: s'acaba l'abundància. Però l'espai dirigit i realitzat per Mercè Folch reflexionarà sobre el seu significat amb diferents persones que analitzaran la desigualtat a la societat.

Actualitzat

Hi ha gran part de la població que fa anys, gairebé des de la crisi del 2008, que viu en la precarietat. Sentir aquestes paraules del líder francès els deu semblar una broma de mal gust. "Solidaris" en parlarà amb testimonis de treballadors que, malgrat tenir feina, tenen dificultats per arribar a final de mes (3 riders i una cuidadora); Francina Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector; Luis Bauluz, investigador del World Inequality Lab i professor d'economia a CUNEF; Miren Etxezarreta, catedràtica emèrita d'Economia Aplicada a la UB, i Ivan Miró, sociòleg i cooperativista. 

"Solidaris", realitzat i dirigit per Mercè Folch  aborda els temes de gran impacte social, de drets humans i de cooperació cada dissabte, de 22.05 a 23.00, a Catalunya Ràdio. 

 

Anar al contingut