On comença la música i on s'acaben les matemàtiques? Aquesta és una de les preguntes que pretén respondre "La cinta de Möbius", el nou programa divulgatiu de Catalunya Música. Cada setmana, l'espai explorarà una d'aquestes connexions entre les dues disciplines mitjançant una conversa distesa amb músics emergents, artistes consolidats o personatges destacats de l'escena musical catalana.

Laura Farré Rozada, nomenada artista Rising Star per la BBC Music Magazine, és la conductora d'aquest nou programa en què la trajectòria dels seus convidats servirà per descobrir diferents conceptes matematicomusicals.

Tot plegat, combinat amb l'audició de peces musicals que serveixen per il·lustrar la temàtica de cada programa. Els referents són, principalment, de la música clàssica i contemporània, amb incursions al jazz, al folk, al rock o al pop.

Alguns dels convidats que passaran pel programa aquesta temporada seran el cantant d'Obeses i compositor Arnau Tordera; el quartet de saxos Kebyart Ensemble; l'arpista Esther Pinyol; el director Emmanuel Niubò; la soprano Sara Blanch; el violinista i compositor Òscar Vilaprinyó o la pedagoga musical i dramaturga Cristina Cubells, entre d'altres.

 

Anar al contingut