On comença la música i on s'acaben les matemàtiques? Aquesta és una de les preguntes que pretén respondre "La cinta de Möbius", el programa divulgatiu de Catalunya Música. Cada setmana, l'espai explora una d'aquestes connexions entre les dues disciplines mitjançant una conversa distesa amb músics emergents, artistes consolidats o personatges destacats de l'escena musical catalana.

Laura Farré Rozada, nomenada artista Rising Star per la BBC Music Magazine, i guanyadora fa poc del primer premi del presitigiós concurs internacional Golden Classical Music Awards del Carnegie Hall de Nova York, és la conductora d'aquest programa en què la trajectòria dels convidats serveix per descobrir diferents conceptes matematicomusicals.

Tot plegat, combinat amb l'audició de peces musicals que serveixen per il·lustrar la temàtica de cada programa. Els referents són, principalment, de la música clàssica i contemporània, amb incursions al jazz, al folk, al rock o al pop.

Alguns dels convidats que passaran pel programa aquesta segona temporada seran el pianista, improvisador i compositor Marco Mezquida, el compositor Joan Magrané, la directora d'orquestra Irene Delgado, la soprano Maria Hinojosa, l'emprenedor musical Josep Bergadà, l'organista Aarón Ribas i la percussionista Núria Andorrà, entre d'altres.

 

Els diumenges, de les 18.00 a les 19.00, a Catalunya Música.

 

 

 

Anar al contingut