Champions 2021-2022
La fase de grups de la Champions 2021-2022 l'estan disputant 32 equips

La Champions, al Twitch de Catalunya Ràdio

Els dies que no juga el Barça fem el seguiment de sis partits simultanis, amb Ricard Torquemada

Actualitzat

L'aposta per la Champions dona continuïtat a la bona acollida de l'estrena de Catalunya Ràdio a Twitch, una de les plataformes de streaming que més han crescut, amb l'Eurocopa. I ara volem repetir!

Amb Ricard Torquemada viurem novament en directe el millor futbol del continent europeu. Aquest cop amb sis partits simultanis d'una competició, la Champions, que aquesta temporada suma molts al·licients, també els dies que no juga el Barça.

Com serà el debut de Messi a Europa amb el PSG? Haaland mantindrà el nivell golejador amb el Dortmund? Què se n'espera del City de Guardiola, l'actual subcampió? O del Madrid? Diu el Ricard que, els atractius, hi són, i en són molts:

La Champions se'ns presenta com la gran oportunitat d'oferir una jornada futbolística, en català i amb una barreja de passió i raó, a Twitch. La farem virar d'un costat a l'altre, depenent del que ens doni el futbol

L'estrena, aquest dimecres

Bruges-PSG o el City-Leipzig seran dos dels partits on posarem el focus d'aquesta primera jornada, a partir de les 20.30 h. Sense oblidar el debut del Madrid al camp de l'Inter o el del Dortmund, al del Besiktas de Pjanic.

Apunteu les dates del calendari en què cal sintonitzar el Twitch de Catalunya Ràdio per seguir la fase de grups de la Champions en català: 28 de setembre [amb un PSG-City], 19 d'octubre [Atlètic de Madrid-Liverpool], 3 de novembre [Dortmund-Ajax], 24 de novembre [City-PSG] i 7 de desembre [Madrid-Inter].


No es descarten sorpreses!

Com va passar a l'Eurocopa, Ricard Torquemada s'envolta d'especialistes, experts futbolístics. L'equip inclourà un fitxatge d'última hora que ens ajudarà a mirar-nos els partits amb un punt de passió. L'anàlisi quedarà per a uns altres. I no oblidarem la nostra comunitat a Twitch, que tindrà una presència destacada, i amb qui l'equip compartirà la festa del futbol.

Amb l'aposta per Twitch, Catalunya Ràdio fa un pas més en la voluntat d'obrir-se a nous públics i audiències. Una aposta que inclou també altres esports com amb "Tots al Blitz!", el primer canal en català que analitza la lliga professional de futbol americà dels EUA.

Aquesta obertura de l'emissora se suma a la de TikTok i Telegram, que ja formen part dels canals de la casa. De fet, ja fa temps que el programa "Generació digital", d'iCat, emet continguts setmanals al seu canal de Twitch.

Anar al contingut