Que no s'acabi mai aquest "reality" d'acusacions personals!
Que no s'acabi mai aquest "reality" d'acusacions personals!
ANÀLISI

Que no s'acabi mai aquest "reality" d'acusacions personals!

Elisenda CarodActualitzat
TEMA:
Eleccions Barça
Que no acabi mai aquest reality d'acusacions personals!
Joan Lapota, Víctor Font i Toni Freixa, els candidats a la presidència del Barça. Font: EFE

Molt bé, això del Barça, eh? La campanya, vull dir. He d'agrair molt sincerament als tres candidats a la presidència el xou que estan oferint per contraprogramar la sobreinformació i la quota de pantalla que s'està emportant la Covid-19.

Gràcies al Toni, el Víctor i el Joan, perquè gràcies a ells per fi m'he enganxat a un "reality". No van poder amb mi ni "OT," ni "Gran Hermano", ni "La Isla de las tentaciones" ni "Sálvame" (Naranja, Limón i Deluxe)..., el que no ha aconseguit la fàbrica de la tele, Gestmusic i el "think tank" dels Trincos, ho han aconseguit Toni Freixa, Víctor Font i Joan Laporta. Un "aplaus"!

Em dono de baixa de Netflix, HBO, Amazon Prime i fins i tot de la Biblioteca de Molins perquè he trobat el meu serial. El Barçagate és aquí. No us deixeu enganyar per les ultimes informacions i detencions. El Barçagate és aquí! Que no se celebrin les eleccions! Si us plau, que es posposin, no estic preparada per oblidar les declaracions creuades que ens han donat.

No vull dir adeu als debats aferrissats entre els tres candidats amb desacreditacions personals. Laporta a Freixa: "Supera-ho, ja seràs més feliç". Laporta a Font: "Xavi no ha dit que sí al teu projecte", i Font contestant "però tampoc ha dit que no". Freixa dient que "la gestió econòmica anterior va ser deficient"...

Un es-pec-ta-cle que ni JJ Vázquez i Belén Esteban en una barra lliure amb Mila Ximenez podrien igualar. Des d'aquí agraeixo als tres candidats a la presidència del Barça i a la seva curteta (noti's la ironia) campanya electoral el que han fet per mi. Aquests moments de realitat ficcionada no tenen preu, ni el de Messi. Per tant, Fidels al Barça, Sí al futur, i Estimem el Barça.

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
Anar al contingut