The Oscars 2022
The Oscars 2022
DIUMENGE, A LA 01.00

La 94a edició dels Oscars, a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

La matinada del diumenge 27 al dilluns 28 de març, des de la 01.00 fins a les 06.00, simultàniament per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, es podran seguir totes les novetats al voltant de la 94a edició de la nit dels Oscars, que tindrà lloc al Dolby Theatre de Los Angeles.

Actualitzat

L'equip del programa "La finestra indiscreta", format per Àlex i Alfons Gorina, Oriol Fidalgo i Sílvia Andrés, i els seus col·laboradors habituals, Desi de Fez, Fausto Fernández, Alba Laguna i Guillem F. Marí, amb l'ajuda de Marc Garriga, dels serveis informatius de Catalunya Ràdio, i Josep M. Bunyol, d'iCat FM, faran un seguiment exhaustiu dels premis cinematogràfics més mediàtics del món. Catalunya Ràdio i Catalunya Informació també estaran presents a Los Angeles, on hi haurà el corresponsal als Estats Units, Francesc Garriga, per donar tots els detalls a peu de carrer. 

És un any on ja no es discuteix la supremacia entre estudis o plataformes, sinó entre les mateixes plataformes. Serà l'any de Netflix amb "El poder del perro"? O l'any d'AppleTV amb "Coda"? Serà l'any de Javier Bardem? O de Penélope Cruz? 

Pel que fa a la gala, es recupera el format clàssic d'un sol escenari i presentadores, però que no estalvia polèmiques, com la d'avançar el lliurament de vuit premis per fer més lleugera la cerimònia. També s'intentarà tenir més interacció amb l'audiència, estrenant l'Oscar a la popularitat, en una votació que es durà a terme a través de Twitter. 

Amb rigor i coneixements, però també sentit de l'humor, i amb una gran varietat musical de fons, 5 intenses hores de cultura i entreteniment amb "La nit dels Oscars" a Catalunya Ràdio. 

Anar al contingut