Catosfera, cicle de debats de comunicació digital a Girona

La 13a edició de Catosfera, a Catalunya Ràdio

Aquest dijous, el programa "Adolescents XL" s'enregistrarà des de Catosfera, el fòrum sobre comunicació digital i novetats tecnològiques que es fa a Girona. I divendres, Mariola Dinarès hi farà el programa "Popap" en directe.

Actualitzat

Algunes de les veus joves que tenen més presència a les xarxes socials participaran en les jornades de Catosfera, on s'enregistrarà, des de l'Auditori Josep Irla, un programa especial d'"Adolescents XL", amb Roger Carandell, Marta Montaner, Juliana Canet i Joan Grivé.

També hi haurà la taula rodona: "I tu, com t'informes? L'impacte de les fake news", que comptarà, entre els participants, amb Carlos Baraibar, responsable del "Fets o fakes" de Catalunya Ràdio.  

A les 21.00, en un esdeveniment privat, Catosfera.off comptarà amb la presència del director de les emissores de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, i amb l'exsecretari de comunicació del govern Miquel Gamisans

I aquest divendres 15 d'octubre hi haurà l'emissió en directe del programa "Popap" de Catalunya Ràdio amb Mariola Dinarès. A més de moderar la taula de debat "Jo soc influencer", Dinarès parlarà de les novetats del certamen.

El cicle de debats, tallers i xerrades sobre comunicació digital i novetats tecnològiques, Catosfera, tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 d'octubre a l'Auditori Josep Irla de Girona, organitzada per l'associació Catosfera i l'Ajuntament de Girona. En aquesta 13a edició es proposa reflexionar sobre la necessitat de tenir un ecosistema digital consolidat i rigorós amb la informació, així com analitzar la figura de l'influencer i les xarxes com a model de negoci, a més de posar en valor l'àudio com un dels formats comunicatius que té cada vegada més pes.

 

Anar al contingut