Per primer cop, amb Txell Bonet
Per primer cop, amb Txell Bonet

Perfils d'adults que han esdevingut pares o mares recentment i com això els ha canviat la vida. L'espai de criança, el parendiu modern és un terreny adobat per l'humor negre entre adults, i demana dosis de paciència. A canvi, es viu la recompensa més gran, veure créixer els fills itots els canvis pels que van passant. Co-presentat per Pau Guillamet i Txell Bonet. Entrevistes a músics, artistes, comunicadors, i responsables de festivals, marques i associacions.

Soy tu padre, amb Quico Sallés
Soy tu padre, amb Quico Sallés

Es pot "rajar" dels fills? Quico Sallés és el pare més políticament incorrecte que podreu escoltar a la ràdio. Setmana rere setmana ens relata les experiències amb canalla des del punt de vista d'un pare que trepitja moltes línies vermelles, però amb permanent diàleg, això sí, amb els seus dos fills. No és tan old-school del segle XX com us penseu, però us sentireu molt identificats amb les misèries que explica i és que, al final del dia, tots estem una mica que no podem més amb la criança; pura teràpia, ara que no ens escolten.

Cuinetes, amb Croqueta de Xocolata
Cuinetes, amb Croqueta de Xocolata

La secció que tots els pares i mares estaven esperant: postres i dolços saludables? És possible? Sí! Perquè la Laura Zurriaga, @croquetadexocolata a TikTok i Instagram, us els farà cada setmana. No podreu parar de menjar dolços saludables. Adeu sentiment de culpa!

Tal com raja, amb Alba Carreres
Tal com raja, amb Alba Carreres

L'Alba Carreres dona veu a tots els nens i nenes que vulguin dir la seva a la ràdio pública. L'espai es diu Tal com Raja, sí sí, raja de rajar, de dir-la grossa i de fotre una mica de crítica, constructiva si pot ser, dels pares, mares, mestres, avis i àvies... el que seria l'autoritat de tota la vida sota la qual els nostres infants són governats, així que, democràcia directa a Kids XS.

De 0 a 3, amb Lyona i Jan Riera
De 0 a 3, amb Lyona i Jan Riera

L'espai 0 a 3 és el moment més tendre de la criança, però també el que pot resultar més estressant i desesperant. No tenim prou mans o no tenim prou experiència? La criança és tot amor, però tot sovint cal fer equilibris o malabars amb moltes boles! La realitzadora Lyona és mare des de fa molt poc i en Jan Riera d'Els Catarres acaba de parir el segon fill. Els tenim ben entretinguts!  

Món de la Mon, amb Mon Mas
Món de la Mon, amb Mon Mas

La Mon Mas és una narradora oral. Això vol dir que la Mon se sap molts contes de memòria! Pareu molt bé les orelles perquè les seves històries us enganxaran de principi a fi. Sempre són històries diferents que us faran viatjar a mons imaginaris, que només troben lloc de forma molt especial al "Món de la Mon".L'hora del conte pels més petits amb les narradores orals Mon Mas i Rebecca June Moon (en anglès), és l'estona de ràdio on els més petits paren tota l'atenció. Eficàcia comprovada durant aquesta temporada, li canviem la freqüència per donar espai a altres continguts, però en potenciem el seu consum on-line a la plana web del programa. Comptem ja amb una llibreria d'audiocontes de més de 50 títols!   

Anar al contingut