Per primer cop, amb Txell Bonet

per-primer-cop-amb-txell-bonet

Les primeres vegades sempre són impactants, i encara que pensem que no, acaben tornant, una vegada i una altra. Txell Bonet condueix l'espai d'entrevista a Kids XS que s'atura en figures clau del nostre país i les retrata tant en la vessant fill o filla com en la de pare o mare. També posa la lupa en iniciatives menys conegudes entorn a aspectes de la criança, la vida en comú, la cultura o el territori que contribueixen a la idea de família en el sentit més ampli.

El món de la Mon Mas, amb Mon Mas

el-món-de-la-mon-mas-amb-mon-mas

La Mon Mas és una narradora oral per caure de cul a terra! Narradora oral vol dir que… la Mon se sap mooooolts contes de memòria! Pareu molt bé les orelles perquè les seves històries us enganxaran de principi a fi. Sempre són històries diferents que us faran viatjar a mons imaginaris, que només troben lloc de forma molt especial al Món de la Mon.

Soy tu padre, amb Quico Sallés

soy-tu-padre-amb-quico-sallés

Secció terapèutica per a pares i mares estressats d'un periodista 4x4 que, quan no està saltant entre contenidors en flames o en sales de tribunals, se'n va a buscar bolets amb els fills, els "obliga" a mirar pe·lis de karate, o els deixa sols a la cuina per tenir un instant de tranquil·litat. Soy tu padre és el podcast definitiu, si teniu cert conflicte interior ara que teniu fills.

Aparteu les criatures, amb Elisenda Soriguera

aparteu-les-criatures-amb-elisenda-soriguera

Elisenda Soriguera entrevista pares i mares cèlebres per les seves obres d'art, cançons, llibres o dibuixos, i aprofundeix una mica cada setmana en la seva vessant com a progenitors. Aprofundeix sí, i també grata una mica en alguns aspectes concrets de la seva experiència més recent fent créixer la canalla. I acaba sempre amb un accent i petit consell final que ens ajudarà a reflexionar i a agafar aire abans que no cridem: Aparteu les criatures!

"To the moon and back", amb Rebecca June Moon

"to-the-moon-and-back"-amb-rebecca-june-moon

Els contes en anglès són una oportunitat excel·lent per aprendre l'idioma. Abans de començar, sempre practiquem les noves paraules que aprendrem. English story-telling amb una veritable especialista, la Rebecca, anglesa amb més de 15 anys a Catalunya, amb molts bolos a l'esquena explicant contes en anglès i en català, i també al capdavant del projecte Mares amb Causa.

Les coses bones, amb Pau Llonch

les-coses-bones-amb-pau-llonch

Pau Llonch curtit en mil batalles, raper, activista, articulista, professor i ara també pare novell. Quinzenalment, ens porta "Coses bones", una secció que toca les tecles que sonen més profundament dins nostre, sobre tot allò que es bo i veritable i que volem compartir amb els nostres fills. Filosofia de vida des de l'underground, cultura imprescindible i fins i tot matemàtiques, sempre amb molta música.

Anar al contingut