Per primer cop, amb Txell Bonet

per-primer-cop-amb-txell-bonet

Perfils d'adults que han esdevingut pares o mares recentment i com això els ha canviat la vida. L'espai de criança, el parendiu modern és un terreny adobat per l'humor negre entre adults, i demana dosis de paciència. A canvi, es viu la recompensa més gran, veure créixer els fills i
tots els canvis pels que van passant. Co-presentat per Pau Guillamet i Txell Bonet. Entrevistes a músics, artistes, comunicadors, i responsables de festivals, marques i associacions.

De 0 a 3, amb Joan Dausà i Gemma Humet

"Kids XS" Secció De 0 A 3, amb Gemma Humet i Joan Dausà

Hi ha moltíssima gent que estan parint i són pares i mares novells. Secció d'alternança quinzenal amb dos músics que tenen dues criatures en la franja entre 0 i 3 anys, l'edat més intensa i demandant per la criança. Cada setmana tindrem el seu testimoni, aportacions i creació de comunitat per comentar i desenvolupar algun dels molts aspectes d'aquesta edattan tendre dels nostres fills i filles.

Soy tu padre, amb Quico Sallés

soy-tu-padre-amb-quico-sallés

Es pot "rajar" dels fills? Quico Sallés és el pare més políticament incorrecte que podreu escoltar a la ràdio. Setmana rere setmana ens relata les experiències amb canalla des del punt de vista d'un pare que trepitja moltes línies vermelles, però amb permanent diàleg, això sí, amb els seus dos fills. No és tan old-school del segle XX com us penseu, però us sentireu molt identificats amb les misèries que explica i és que, al final del dia, tots estem una mica que no podem més amb la criança; pura teràpia, ara que no ens escolten.

Aparteu les criatures, amb Elisenda Soriguera

aparteu-les-criatures-amb-elisenda-soriguera

L'Elisenda Soriguera entrevista pares i mares cèlebres per les seves obres d'art, cançons, llibres o dibuixos, i aprofundeix cada setmana en la seva vessant com a progenitors. Aprofundeix sí, i també grata una mica en alguns aspectes concrets de la seva experiència més recent fent créixer la canalla. I acaba sempre amb un petit consell que ens ajuda a reflexionar i a agafar aire abans que no cridem: Aparteu les criatures!

La Maria, la Carmela i l'Ada Parellada

la-maria-la-carmela-i-l'ada-parellada

La Maria Nicolau és una cuinera reconeguda i li hem proposat un petit repte, cuinar amb la seva filla Carmela. Receptes per fer en familia procurant no perdre el nord amb els nens a la cuina. La Maria es partidaria de deixar-los fer, guiant-los però acceptant que ens embrutarem, les mans, la cara i la cuina sencera, i segurament, perdrem el control un xic però reviurem la nostra infància, o la que ens hagués agradat viure de ben segur! A la secció també hi participa l'Ada Parellada, que ens diu que segons com ja pot exercir d'àvia cuinera. No serà tant Ada!, però sí que és veritat que l'Ada trepitja terreny molt ferm i li agrada de treballar les tradicions. Cuina catalana 100% a casa!

Contes, amb Mon Mas

contes-amb-mon-mas

La Mon Mas és una narradora oral. Això vol dir que la Mon se sap molts contes de memòria! Pareu molt bé les orelles perquè les seves històries us enganxaran de principi a fi. Sempre són històries diferents que us faran viatjar a mons imaginaris, que només troben lloc de forma molt especial al "Món de la Mon".L'hora del conte pels més petits amb les narradores orals Mon Mas i Rebecca June Moon (en anglès), és l'estona de ràdio on els més petits paren tota l'atenció. Eficàcia comprovada durant aquesta temporada, li canviem la freqüència per donar espai a altres continguts, però en potenciem el seu consum on-line a la plana web del programa. Comptem ja amb una llibreria d'audiocontes de més de 50 títols!

 

 

 

Contes en anglès, amb Rebecca June Moon

contes-en-anglès-amb-rebecca-june-moon

Els contes en anglès són una oportunitat excel·lent per aprendre l'idioma. Abans de començar, sempre practiquem les noves paraules que aprendrem. "English story-telling" amb una veritable especialista, la Rebecca, anglesa amb més de 15 anys a Catalunya, amb molts bolos a l'esquena explicant contes en anglès i en català, i també al capdavant del projecte Mares amb Causa. L'hora del conte pels més petits amb les narradores orals Rebecca June Moon i Mon Mas (en català) és l'estona de ràdio on els més petits paren tota l'atenció. Eficàcia comprovada durant aquesta temporada, li canviem la freqüència per donar espai a altres continguts, però en potenciem el seu consum on-line a la plana web del programa. Comptem ja amb una llibreria d'audiocontes de més de 50 títols!

Anar al contingut