Dissabtes a les 10h a iCat i a les 13h a Catalunya Ràdio

EL DISSABTE ÉS NOSTRE! Esmorzem a iCat i fem el vermut a Catalunya Ràdio. Som un programa familiar i ens llevem força d'hora. Fem tribu, hi som les mares i pares, els nens més petits de la casa, i també els oncles i els avis, oi que ve de gust estar junts al cap de setmana? 

Actualitat

El món de l'oci familiar és enorme i insondable, no paren de sortir novetats. Estrenes de videoclips, singles, nous artistes per descobrir, espectacles, oci familiar, llibres, botigues, comptes a xarxes socials… dedicat a oci familiar entre 0 i 10 anys.

Per primer cop, amb Txell Bonet

Les primeres vegades sempre són impactants, i encara que pensem que no, acaben tornant, una vegada i una altra. Txell Bonet condueix l'espai d'entrevista a Kids XS que s'atura en figures clau del nostre país i les retrata tant en la vessant fill o filla com en la de pare o mare. També posa la lupa en iniciatives menys conegudes entorn a aspectes de la criança, la vida en comú, la cultura o el territori que contribueixen a la idea de família en el sentit més ampli.

"To the moon and back", amb Rebecca June Moon

Rebecca June Moon és una conta-contes anglesa i mare de dos fills, també dirigeix el projecte Mares amb causa, un set de cartes per reflexionar sobre la maternitat.

El Món de la Mon, amb Mon Mas

La Mon Mas és una narradora oral per caure de cul a terra! Narradora oral vol dir que… la Mon se sap mooooolts contes de memòria! Pareu molt bé les orelles perquè les seves històries us enganxaran de principi a fi. Sempre són històries diferents que us faran viatjar a mons imaginaris, que només troben lloc de forma molt especial al Món de la Mon.

Soy tu padre, amb Quico Sallés

Secció terapèutica per a pares i mares estressats d'un periodista 4x4 que, quan no està saltant entre contenidors en flames o en sales de tribunals, se'n va a buscar bolets amb els fills, els "obliga" a mirar pe·lis de karate, o els deixa sols a la cuina per tenir un instant de tranquil·litat. Soy tu padre és el podcast definitiu, si teniu cert conflicte interior ara que teniu fills.

Aparteu les criatures, amb Elisenda Soriguera

Elisenda Soriguera entrevista pares i mares cèlebres per les seves obres d'art, cançons, llibres o dibuixos, i aprofundeix una mica cada setmana en la seva vessant com a progenitors. Aprofundeix sí, i també grata una mica en alguns aspectes concrets de la seva experiència més recent fent créixer la canalla. I acaba sempre amb un accent i petit consell final que ens ajudarà a reflexionar i a agafar aire abans que no cridem: Aparteu les criatures!

Les coses bones, amb Pau Llonch

Pau Llonch curtit en mil batalles, raper, activista, articulista, professor i ara també pare novell. Quinzenalment, ens porta "Coses bones", una secció que toca les tecles que sonen més profundament dins nostre, sobre tot allò que es bo i veritable i que volem compartir amb els nostres fills. Filosofia de vida des de l'underground, cultura imprescindible i fins i tot matemàtiques, sempre amb molta música.

 

Anar al contingut