Xantal Llavina
Xantal Llavina
Dissabte i diumenge, a les 22.00

Juan Carlos Unzué i Darko Peric de "La casa de papel" a "Revolució 4.0"

Aquest cap de setmana, a les 22.00, "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, entrevistarà, dissabte, l'exporter de futbol Juan Carlos Unzué, que pateix des de fa mesos ELA, una malaltia degenerativa incurable. Diumenge, conversarà amb l'actor serbi Darko Peric, que s'ha convertit en una estrella internacional després de participar a la sèrie "La casa de papel".

Dissabte, a les 22.00, a "Revolució 4.0" Xantal Llavina entrevistarà l'exporter de futbol Juan Carlus Unzué, que pateix des de fa mesos ELA, una malaltia degenerativa incurable. Des que va fer públic que tenia la malaltia, Unzué s'ha convertit en un exemple d'optimisme, valentia i de com encarar una malaltia sense cura. Farà al "Revolució" una classe magistral de motivació que acostuma a fer a equips de futbol.

A la secció "Enamorar-se del futur", el professor Miquel Lladó parlarà de l'estrès a la feina i de dos conceptes que omplen les nostres agendes i que sovint confonem: el que és urgent i el que és important. Dani Marco parlarà de com la intel·ligència artificial és cada dia més present a moltes empreses catalanes. Aquesta tecnologia factura a Catalunya cada any uns 1.400 milions d'euros. Carme Poveda, finalment, se centrarà en un sector que no para de créixer: el New Space. Abordarà com el sector de la investigació espacial està arrelant a Catalunya i genera noves feines per als joves.

Diumenge, també a les 22.00, Llavina conversarà amb l'actor serbi Darko Peric, que s'ha convertit en una estrella internacional després de participar ala sèrie "La casa de papel", que ha triomfat a Netflix. Amb ell es parlarà de la seva trajectòria emprenedora des que va arribar a Barcelona l'any 2004, de com les xarxes socials, on té més de 4 milions de seguidors, s'han convertit en clau perquè una producció audiovisual plena d'actors tingui èxit, i també dels seus projectes futurs.

A la Master class de Santiago Niño-Becerra es tractaran els reptes econòmics del nou any i es podran conèixer iniciatives innovadores que està desenvolupant la indústria automobilística, com l'anomenada metamobilitat. Amb Carlota Pi es parlarà d'energia solar, sobretot de com a Austràlia s'ha disparat, una tendència que es podria globalitzar arreu del món. Fabián Mohedano donarà a conèixer "Els laboratoris pels núvols", un projecte innovador i basat en la tecnologia de l'institut tarragoní Comte de Rius.

catradio.cat/revolucio4

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

Anar al contingut