Xantal Llavina
Xantal Llavina
DISSABTE I DIUMENGE

Jorge Ortiz, directiu de Movistar, i el presentador de "Quanta guerra!", Eloi Vila, al "Revolució 4.0"

Al "Revolució 4.0" de dissabte, 24 de setembre, per la web i l'app de Catalunya Ràdio, Xantal Llavina entrevistarà el gerent de continguts i producció pròpia de Movistar Plus, Jorge Ortiz, que creu que en els pròxims anys no hi haurà espai per a tantes plataformes.

Diumenge, a les 22.05, per l'antena de Catalunya Ràdio, el programa comptarà amb la participació del periodista Eloi Vila i de la cantant Beth, protagonista d'un dels capítols del programa de TV3 "Quanta guerra!".

Al "Revolució 4.0" de dissabte, el gerent de continguts i producció pròpia de Movistar Plus, Jorge Ortiz, explicarà a Xantal Llavina per què creu que en els pròxims anys no hi haurà tantes plataformes i moltes s'acabaran fusionant. També aclarirà el motiu pel qual pensa que la no ficció i l'entreteniment seran cada vegada més presents a les plataformes.

També dissabte, Santiago Niño Becerra analitzarà l'actualitat econòmica. Entre altres qüestions, explicarà perquè no troba bé que l'estat demani més sacrificis a la població malgrat el context actual de crisi econòmica. I l'expert Josep Maria Ganyet parlarà de les darreres novetats tecnològiques, amb qüestions tan curioses com si és cert que es podran transmetre olors a través del mòbil. 

Diumenge, a les 22.05 per Catalunya Ràdio, Xantal Llavina entrevistarà el periodista Eloi Vila, amb qui parlarà del programa de TV3 "Quanta guerra!", que s'ha convertit en un dels fenòmens televisius de la temporada. Vila reivindicarà que fer divulgació històrica a la televisió és revolucionari, i dirà per què considera que, en el futur, potser no hi haurà gent que consumeixi televisió. També hi haurà la participació de la cantant Beth, que ha protagonitzat un dels capítols de "Quanta guerra!".

El "Revolució 4.0" de diumenge també inclourà una conversa amb Jordi Sellas, responsable de l'exposició de cultura immersiva sobre l'obra del pintor Salvador Dalí que s'acaba d'inaugurar a Barcelona. Descobrirà com els visitants podem submergir-se de manera literal en l'obra d'aquest geni gràcies a la realitat virtual, i argumentarà com exposicions com aquesta són un tast del que serà l'anomenat món Meta. Finalment, el publicista Jordi Urbea detallarà fins a quin punt la intel·ligència artificial és cada vegada més una eina imprescindible per fer anuncis. Urbea ho analitzarà mitjançant exemples concrets relacionats amb anuncis de marques molt conegudes.

 

catradio.cat/revolucio4
twitter/revolucio4
facebook/revolucio4

Anar al contingut