DIMECRES, A LES 8.30

Jaume Asens, portaveu d'En Comú Podem al Congrés, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

Dimecres, 15 de gener, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Jaume Asens, portaveu d'En Comú Podem al Congrés.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona. Només podran accedir-hi els mitjans que s'hagin acreditat prèviament, abans de les 20.00 d'avui, al correu comunicacio@ccma.cat.

 

La tertúlia política

A les 9.10, la tertúlia, amb Sara González, periodista de política del Nació Digital; Xavier Vendrell, empresari; Mònica Sabata, consultora de projectes institucionals per a empreses i entitats; Jaume Fuster Fabra, advocat, i José Antich, director d'El Nacional.

A les 10.35, "El racó de pensar", amb David Fernàndez, analitzarà les perspectives de l'esquerra davant el nou govern espanyol de coalició.

 

L'actor Guillem Albà presenta "El llenguado", el nou programa de TV3

A les 11.00, "Mediats i serioses", amb Sílvia Comet, Cristina Bordas, Àlex Gutiérrez i Santi Villas. La secció inclou l'entrevista telefònica a Guillem Albà, copresentador d'"El llenguado", el nou programa de TV3 que parla de la llengua en un to distès i en què no faltarà el sentit de l'humor, que s'estrenarà demà, a les 22.35.

 

La cantant Suu, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats la cantant Suu i l'oient Teresa Camps.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio