Gaspar Hernàndez, director i presentador de "L'ofici de viure"
Gaspar Hernàndez, director i presentador de "L'ofici de viure"
DISSABTE I DIUMENGE

Ioga per alleujar el dolor i els triangles amorosos, a "L'ofici de viure"

Demà dissabte, 24 de setembre, a la web i a l'app de Catalunya Ràdio, "L'ofici de viure" analitzarà l'alleujament de persones amb dolor, especialment de persones amb càncer, en qualsevol de les fases de la malaltia, a través del ioga.

Diumenge, 25 de setembre, a les 00.05, a l'FM de l'emissora, el programa dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez abordarà en profunditat la qüestió dels triangles amorosos. Revelarà que acostumen a convertir-se en relacions tòxiques i donarà pautes per assumir-los de la millor manera si no es pot evitar formar-ne part.

"L'ofici de viure" de dissabte comptarà amb el testimoni de la filòsofa i professora de ioga Mireia Coma-Cros, que un dia va decidir dedicar les seves classes a l'alleujament de persones amb dolor, especialment de persones amb càncer, en qualsevol de les fases de la malaltia. Ja fa temps que treballa a diversos centres i institucions com la Fundació Oncolliga, i ha escrit el llibre "Yoga para alejarnos del dolor". Els seus comentaris sobre l'obra aniran acompanyats per una reflexió de la metgessa de cures pal·liatives de la UIC Natàlia de Iriarte.   

D'altra banda, el programa de diumenge intentarà respondre a la pregunta sobre què ha de fer una persona si l'atrau algú que no és la seva parella. Gaspar Hernàndez parlarà de l'amor a tres bandes, de la infidelitat i també del poliamor amb les psicòlogues i sexòlogues Emma Ribas i Mar Muro. Amb una breu salutació al·ludint al tema de la també sexòloga Mati Segura i l'espai de Sergi Torres

   

Anar al contingut