Dissabtes i diumenges de 10h a 12h del matí, a Interferències, us proposarem un estiu on tanquem els mòbils però no apaguem la curiositat.

Aquest estiu hi haurà somriures, dosis generoses d'humor, coneixement, curiositats, música, gastronomia de morro fi, viatges, promeses de lectura i aventures de llarg quilometratge.


Seccions i col·laboradors

Aquest estiu, ens acompanyarà la directora de cinema i guanyadora d'un Gaudí, l' Alba Sotorra, per parlar-nos de dones d'arreu del món que ha conegut al llarg del seus rodatges, a la secció "Heroines".

Farem un repàs de l'actualitat política i social amb molt d'humor a "L'informatiu tropical", capitanejat per dos famosos tuitaires, Manel Vidal @zuvielzirkus i @joel_cockburn, Joel Díaz, artífexs dels podcast esportiu "La sotana". Dos personatges, que quan no són davant d'un ordinador, fan de monologuistes amb èxit clamorós de crítica i públic.

Amb el crític musical, Xavier Sánchez Pons, recordarem aquelles cintes de cassettes que ens van quedar enganxades al cotxe dels pares i recordarem la música dels 80 i 90's.

També hi haurà moment pels bons propòsits literaris amb l'escriptor Victor Garcia Tur ens parlarà d'aquells llibres que sempre ens prometem "que llegirem a l'estiu". Serem capaços de complir la nostra paraula?

L'escriptor i antropòleg, Adrià Pujol, ens parlarà  de la condició humana com una fàbrica d'errors i també d'encerts meravellosos amb molt d'humor. Vindria a ser un: "perquè som tants rucs els humans?"

Serà un estiu on recordarem l'esperit llibertari del maig del 68. 50 anys després, què en queda de tot allò? En parlarem amb els seus protagonistes.

I també descobrirem tot aquells detalls que constitueixen un bon àpat amb Mar Calpena, gastrònoma amb "menjar amb les mans", una secció on parlarem de tot allò que envolta la cuina. Parlarem amb els artesans que fan les millors olles, copes, ampolles, navalles...etc

Anar al contingut