"iCat a casa"
"iCat a casa"

iCat estrena un programa cultural diari fet des de casa

"iCat a casa" arrenca aquest dimarts amb dues emissions: a les 9 h del matí i a les 18 h

"iCat a casa" és el nom del nou programa que iCat posa en marxa aquest dimarts per donar sortida des de la ràdio pública a la informació relacionada amb el sector cultural davant la crisi del coronavirus i, alhora, per promoure el consum cultural des de casa.

Tot i que l'equip de l'emissora està confinat i la programació que escolteu aquests dies està enregistrada, els treballadors posen en marxa aquest nou espai des de les seves cases fent teletreball.

"iCat a casa" s'emetrà de dilluns a divendres a les 9 h del matí i es reemetrà a les 18 h, i tindrà una durada d'una hora. El periodista Albert Miralles, realitzador d'"Els experts", comandarà el programa i comptarà amb la participació de tot l'equip de l'emissora, format per redactors, productors, programadors i locutors.

"iCat a casa" s'ocuparà de l'actualitat cultural relacionada amb l'aturada general del sector per l'emergència sanitària, de les iniciatives culturals digitals que el sector ofereix a la població i de promoure el consum cultural des de casa.

iCat també reforça la seva presència a les xarxes socials de l'emissora amb continguts exclusius, com ara recomanacions culturals, actualitat i canvis d'hàbits de consum cultural en qualsevol format.

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Instagram.com/icatfm

 

 

Anar al contingut