"iCatKids" estrena el filtre "Ensenya'ns la teva cara de gat" a Instagram

El programa infantil juvenil "IcatKids" estrena el filtre "Ensenya'ns la teva cara de gat" al seu perfil d'Instagram, creat per David Its Me, copresentador del programa, juntament amb Pau Guillamet i Mar Blanch.

Avui, a partir de les 16.00, Pau Guillamet i David Its Me engegaran la campanya, en el marc del programa "Popap escolar", de Catalunya Ràdio, amb Mariola Dinarès.

Actualitzat

Els oients del programa infantil juvenil "iCatKids" ja poden penjar, des del telèfon mòbil, el vídeo al seu propi perfil d'Instagram amb la cara de gat del filtre "Ensenya'ns la teva cara de gat" i amb la menció al perfil @icatkids. Amb les orelles i els bigotis del filtre creat per David Its Me... i amb la boca oberta!

Pau Guillamet i David Its Me presenten avui la campanya "Ensenya'ns la teva cara de gat" en el programa "Popap escolar", de Catalunya Ràdio, a les 16.30, amb Mariola Dinarès. Abans, a les 16.00, David Its Me farà la seva  "story" a l'Instagram de Catalunya Ràdio.

La campanya del nou filtre d'"IcatKids" compta amb la participació de cares conegudes de Catalunya Ràdio, TV3, YouTube... com Mònica Terribas, Roger Escapa, Roger de Gràcia, Maria Sherman, Mariola Dinarès, Laura Rosel, Tomàs Molina, Lildami, Juliana Canet, Long Li Xue, Abraham Orriols o Paula Alòs, que ja tenen la seva pròpia cara de gat.  

El programa "iCatKids" s'emet cada dissabte, de 10.00 a 11.00, a iCat, i en vídeo al canal de YouTube d'iCat.

 

iCat.cat

Anar al contingut