"T'ho dic a mi", de Marcel i Júlia, cançó de l'estiu d'iCat

Ritmes tropicals, relacions de parella i les finestres ben obertes per retrobar les coses essencials de la vida

La cúmbia electrònica "T'ho dic a mi" posarà banda sonora a la temporada d'estiu d'iCat, que comença el dilluns 12 de juliol i que aquest any aposta pels ritmes tropicals amb missatge per encarar uns mesos que ens retornen a poc a poc la tranquil·litat perduda durant l'últim any i mig.

La cançó, inclosa a l'últim treball de Marcel i Júlia, "En òrbita", publicat aquest mateix any, dibuixa un joc de miralls per parlar de camins compartits, encerts i errors, i de l'alegria de superar obstacles i mirar enrere amb el cor en calma. "Hem trencat les muralles del nostre castell / i jo encara em pixo de riure. / Hem brindat pel present i hem parat el temps, / quan la puta mandra no ens deixa viure."

"En òrbita", el segon disc de la parella formada per l'excantant i compositor de Txarango i la seva companya de vida i viatges, és una proposta formal de retrobar les coses essencials (i perdudes) de la vida. L'amor, la família i la crisi climàtica esquitxen una desena de cançons produïdes per Roger Bosch i orquestrades al costat de membres de Gertrudis, Los Manolos i Les Granades, i amb les veus convidades de Kelly Isaiah de Koers i Guillem Solé de Buhos.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut