Quatre nits de concerts iCat al nou Clotilde Fest

iCat programa quatre vetllades amb bona música en directe i a la fresca, entre el 21 de juny i el 19 de juliol. Prepara't per veure PAVVLA, Lildami, Kids from Mars i Bearoid, entre altres.

iCat programa quatre vetllades amb bona música en directe, i a la fresca, entre el 21 de juny i el 19 de juliol. Prepara't per veure PAVVLA, Lildami, Kids from Mars i Bearoid, entre altres.

El pop, les músiques urbanes i els ritmes festius són protagonistes del nou Clotilde Fest 2019, una proposta per a les nits d'estiu que neix pels volts de Sant Joan i que, durant quatre divendres –del juny al juliol–, reunirà als jardins del Palau Robert de Barcelona el bo i millor de la nostra escena amb artistes joves i talentosos.

Per aquest escenari passaran –el 21 de juny, i el 5, 12 i 19 de juliol– el pop electrònic de PAVVLA, el rap feminista de Pupil·les i la música mestissa amb aires pop de Ju; els prismes urban de Lildami i 31 FAM; el pols festiu de JoKB i Porto Bello, i el reggae incorruptible d'Adala & The Same Song Band, així com el pop plusquamperfecte de Bearoid, Nyandú i Urfabrique, i l'indie electrònic dels benjamins del cartell, Kids from Mars. Un elenc divers que posa nom i cognoms a les joves generacions de músics; unes generacions obertes, permeables i amb els peus sempre al carrer.

Clotilde Fest és una iniciativa del Palau Robert i l'Agència Catalana de la Joventut.

L'accés als concerts del Clotilde Fest és gratuït amb invitació. Aconsegueix ja la teva entrada doble en aquest enllaç.

 

Clotilde Fest

21 juny: Nit urbana

PAVVLA + Pupil·les + Lildami

 

05 juliol: Nit de festa

Kids from Mars + JoKB + Porto Bello

 

12 juliol: Nit de ball

31 FAM + Adala & The Same Song Band + Bearoid

 

19 juliol: Nit pop

Nyandú + Ju + Urfabrique

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Instagram.com/icatfm

 

 

Anar al contingut