iCat estrena "SerieSelektor", nou programa de sèries
Dilluns, 5 d'octubre, tornen els programes especialitzats en música i cultura
iCat estrena "SerieSelektor", nou programa de sèries

iCat estrena "SerieSelektor", nou programa de sèries

Dilluns, 5 d'octubre, tornen els programes especialitzats en música i cultura

La programació d'iCat es completa a partir del 5 d'octubre amb la incorporació de dotze programes musicals i culturals especialitzats, que s'afegeixen als espais diaris que es van estrenar a l'inici de la temporada.

La novetat és "SerieSelektor", el nou programa de sèries que presentaran Sílvia Comet i tres membres de la revista i festival de sèries Serielizados: Betu Martínez, Víctor Sala i Carlos Perelló. L'espai, que s'emetrà cada dimecres a les 22 h, serà un consultori de sèries obert als oients i basat sobretot en la recomanació, sense perdre de visita l'actualitat seriòfila de la setmana, concursos, tràilers i bandes sonores.

Nits culturals

La cultura ocuparà la franja de 22 h a 23 h de dilluns a divendres. Els dilluns, arts escèniques a "Entre caixes", amb Carme Canet i Pep Vila; dimarts, la literatura a "L'irradiador", amb David Guzmán; dimecres, les sèries a "SerieSelektor", amb Sílvia Comet i Serielizados; dijous, el cinema a "Memento", amb Josep Maria Bunyol, i divendres, el veterà "Generació digital" i els videojocs amb Albert Murillo.

Caps de setmana musicals

Diferents estils i gèneres musicals ocupen les nits del cap de setmana a iCat. Els dissabtes, a les 21 h, les músiques mestisses i urbanes es troben a "Casa Babylon", amb Rubén Sierra i Marc Isern; a les 22 h, tota l'electrònica al "Beats per minut" d'Òscar Broc; a les 23 h, els músics trien les cançons de la seva vida a "5 songs", amb Blai Marsé, i a les 23.30 h, Raül Hinojosa revisa l'escena alternativa a "Songhunter".

Els diumenges a la nit arrenquen a les 21 h amb l'escena de jazz local i internacional a "Jazz watusi", amb Dani Nel·lo; una hora més tard, "Sona 9" posa el focus en l'escena emergent catalana, amb Lluís Gendrau. Finalment, "iCatMans", que condueixen Ester Plana i Quim Rutllant, s'acosta a les músiques d'arrel.

Aquests programes se sumen a l'emissió diària d'espais com "Els experts", "Independents", "Pista de fusta", "El celobert" i "Delicatessen", que van arrencar el 31 d'agost.

Anar al contingut