iCat emetrà els concerts de La Pegatina, Ramon Mirabet, Prophets of Rage i LP des del festival Cruïlla

iCat, emissora oficial del Cruïlla 2018, seguirà el festival divendres, 13, i dissabte, 14 de juliol. Des del parc del Fòrum, seu del certamen, s'emetran els directes de La Pegatina, Ramon Mirabet, Prophets of Rage i LP. L'emissora musical i cultural de Catalunya Ràdio també farà programes especials des del Cruïlla: Josep Martín dirigirà un especial "Independents" a les 19.00 de divendres, 13, amb alguns dels protagonistes del festival.

La nit de divendres els concerts començaran amb el directe d'LP, el projecte de la nord-americana d'origen italià Laura Pergolizzi, una veu propera a Florence and The Machine o Janis Joplin que està triomfant arreu. Després arribarà a l'antena d'iCat la ràbia de Prophets of Rage, supergrup liderat per Tom Morello, Chuck D i B-Real, membres dels històrics Rage Against The Machine, Cypress Hill i Public Enemy.

L'escena local prendrà el relleu dissabte, primer amb el concert de La Pegatina, una de les bandes mestisses més actives i longeves, i que més ha actuat arreu del món. Presentaran el seu últim treball, "Ahora o nunca". iCat també emetrà el concert de Ramon Mirabet, que servirà per donar a conèixer les cançons del seu pròxim àlbum.

 

Divendres, 13

19.00 Independents

21.45 LP

23.00 Prophets of Rage

 

Dissabte, 14

22.00  La Pegatina

23.30 Ramon Mirabet

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut