#ICATVOLTA

iCat busca la cançó de la Volta Ciclista a Catalunya 2022

Convoquem l'escena musical catalana perquè presenti temes inèdits entre el 15 d'octubre i el 12 de novembre

La Volta Ciclista a Catalunya i iCat tornen a posar en marxa el concurs #iCatVolta per triar la cançó que ha d'acompanyar la competició amb l'edició 101, que tindrà lloc del 21 al 27 de març del 2022. Així, doncs, fem una crida a l'escena musical catalana perquè hi presenti cançons inèdites des d'avui fins al 12 de novembre.

Un jurat triarà tres temes finalistes, que es faran públics el 17 de novembre i que es posaran a votació entre els oients d'iCat; d'aquesta votació en sortirà la cançó guanyadora, que no només identificarà la cursa, sinó també tota la campanya de comunicació prèvia, vinculada a la marca iCat.

El concurs iCatVolta està organitzat per iCat, la Volta Ciclista a Catalunya i l'Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura​, amb la col·laboració de l'Acadèmia Catalana de la Música. La primera edició del concurs, l'any 2020, va designar "Eclipsi", de Blaumut, la cançó de l'edició centenària de la competició, que es va haver d'ajornar al març d'aquest any.

Consulta les bases i el calendari aquí.

Anar al contingut