iCat arrenca temporada amb un nou estudi "radiovisual"

Arribem a les portes de la tardor amb molts desitjos: potenciar la producció i la multidifusió de continguts de vídeo, la promoció de l'escena musical catalana i arribar a nous públics

Ara sí que sí: dilluns 9 de setembre, iCat arrenca temporada al 100% amb novetats i expectatives, entre les quals l'estrena de l'Estudi 2, un híbrid entre estudi de ràdio i plató de televisió concebut per potenciar els continguts musicals i culturals de la manera en què els usuaris els consumeixen, en format vídeo i a través de qualsevol plataforma digital o xarxa social. A banda de posar imatges a les actuacions musicals en directe, es continuaran amplificant els continguts audiovisuals del programa "Adolescents iCat"; també tindran versió en vídeo "iCatKids" i "Generació digital", l'espai de Catalunya Ràdio sobre videojocs i noves tecnologies que en la seva dissetena temporada s'instal·la a iCat.

Joves, més joves i tecnoaddictes

Aquesta temporada, els joves de totes les edats trobaran a iCat el seu espai. Renovem el compromís amb "Adolescents iCat", amb Roger Carandell i Juliana Canet, que estrena horari i s'emetrà de dilluns a divendres entre les 22 i les 22.30 h; com és habitual, també es podrà seguir per YouTube. iCatKids", el programa multiplataforma orientat a infants i joves d'entre 8 i 14 anys, amb Pau Guillamet al capdavant, ocuparà la franja de dissabte (de 10 a 11h) i també tindrà versió simultània en vídeo a YouTube; l'espai fa un pas endavant amb la incorporació de DavidItsMe, "instagramer", "influencer" i porta d'entrada per conèixer els joves "youtubers" catalans.

Per a gent de totes les edats, estrenem el veterà i solvent "Generació digital",  programa dedicat a la tecnologia creativa i l'entreteniment digital que en la seva dissetena temporada fa el salt a iCat. Els divendres, de 22.30 a 23.30, Albert Murillo i el seu equip posaran en solfa aquest espai que s'emetrà per FM i per YouTube.

Oferta "radiovisual"

La nova graella d'iCat comença a les 7 del matí amb "Els experts", el magazín despertador que comanden Albert Miralles, Roger Seró i Laia Vidal, que durant tres hores entre dilluns i divendres despatxa música, cultura, humor i actuacions en directe. Des d'última hora de la tarda fins a les deu del vespre desfilen entre setmana "Independents" (amb Josep Martín i Davd Talleda), "El celobert" (Lluís Gavaldà), "Delicatessen" (Albert Puig) i "Pista de fusta" (Miqui Puig), que passa a ser diari.

La franja de nit de 22.30 a 23.30 està destinada a les arts escèniques, la literatura, les sèries, el cinema i els videojocs amb "Entre caixes" (dilluns, amb Carme Canet i Pep Vila), L'irradiador" (dimarts, amb David Guzman), "Serioses" (dimecres, amb Sílvia Comet i Cristina Bordas), "Memento" (dijous, amb Josep Maria Bunyol) i "Generació digital" (divendres, amb Albert Murillo).

La música en totes les seves formes i estils ocuparà a partir d'avui els vespres dels caps de setmana. Els dissabtes recuperem l'esperit de les músiques festives amb "Casa Babylon" (dissabte, amb Marc Isern i Rubèn Sierra), el groove electrònic de "Beats per minut" (Òscar Broc), les revelacions del "5Songs" (Blai Marsé) i el pols de l'underground amb "Songhunter" (Raül Hinojosa).

Reservem els diumenges per al jazz de la mà de "Jazz Watusi" (Dani Nel·lo), l'actualitat de l'escena local "Sona9" (Lluís Gendrau) i les músiques d'arrel, protagonistes a "iCatMans" (Ester Plana i Quim Rutllant).

 

 

 

Anar al contingut