"Els Experts", d'iCat

iCat amplia el despertador "Els experts" a 5 hores i potencia el talent jove i la diversitat

El programa incorpora Mariona Batalla, cantant del projecte Lildami i l'activista trans Març Llinàs

iCat arrenca temporada aquest dilluns 6 de setembre potenciant el programa despertador "Els experts", que presenten Albert Miralles, Roger Seró i Laia Vidal. El magazine creix dues hores, ara s'emetrà de 06.00 a 11.00 del matí i es renova a fons incorporant nous col·laboradors com Mariona Batalla, cantant del projecte Lildami, i Març Llinàs, humorista i activista trans.

Matins amb música, cultura i humor

L'entreteniment i la prescripció cultural continuen sent els pals de paller d'una temporada que aposta també per l'humor, gràcies a la incorporació de l'ex APM Sergi Vives. Pel que fa a la prescripció musical, el programa es reforça amb una de les ments més inquietes d'iCat, Franc Lluís Giró. I el grup El Pony Pisador, que versionaran grans èxits de la música traslladant-los a estils oposats. L'activista cultural Estela Ortiz farà una mirada feminista a l'actualitat i a les últimes tendències de les generacions millennial i Z.

L'objectiu d'aquesta nova temporada -la desena- és abraçar la pluralitat, donant veu als protagonistes de les noves generacions i als temes que més els preocupen -ecologia, sexualitat, drets socials- i generant espais oberts a la diversitat.

Música, cinema, literatura, gastronomia, arts escèniques, còmic, sèries... seguiran sent les especialitats del veterà despertador d'iCat.

També és novetat que a l'última hora del programa es podrà seguir en vídeo a l'Instagram Live del compte @elsexperts.

Ara, també des de Lleida

Una altra de les novetats de la temporada és l'emissió diària de tres hores de programació des de Lleida per a tot Catalunya. De dilluns a divendres de 15.00 a 18.00 Aran Mazuque presenta la selecció musical iCatPlay des de la delegació de Catalunya Ràdio a Lleida. Abans, de les 11.00 a les 15.00, Ajo Casals i Josep Maria Palau també posaran a l'aparador el millor de l'escena catalana actual i dels últims anys conjuntament amb la internacional.

Adolescents i Kids

El contingut més jove segueix sent l'aposta audiovisual de l'emissora amb els programes "Adolescents iCat" i "Kids" en format vídeo al web i a YouTube. Els adolescents comptaran amb Juliana Canet, Long Li Xue i dos fitxatges de TikTok, Berta Aroca i Alex Tous, que s'incorporen a l'equip. David Its Me comandarà l'espai més jove, Kids, que també incorporarà nous col·laboradors.

Vespres i nits de música i cultura

La graella d'iCat manté a partir de les 6 de la tarda l'actualitat musical amb "Independents", de Josep Martín i David Talleda, i els espais dels prescriptors musicals de l'emissora com Miqui Puig ("Pista de fusta"), Lluís Gavaldà ("El celobert") i Albert Puig ("Delicatessen").

A les 10 de la nit arribaran els programes musicals temàtics: el concurs "Sona9", "iCatMans", "Jazz watusi", "5Songs", "Songhunter" i "Beats per minut". I a les 23.00 arrenquen els espais culturals dedicats a les arts escèniques ("Entre caixes"), literatura ("L'irradiador"), sèries ("SèrieSelektor"), cinema ("Memento") i videojocs ("Generació digital").

Cap de setmana musical

Dissabte i diumenge, la música domina la graella amb iCatWeekEnd i la reemissió del "Pista de fusta" de 19.00 a 21.00. I a les 21.00, dissabte arribarà la música festiva de "Casa Babylon", i diumenge, "El fotimer" d'Alex Torío revisa un disc cada setmana.

Graella programació iCat 2021-22

iCat.cat

Facebook

Twitter

Instagram

Anar al contingut