iCat Primavera Sound  30-05//01-03.06.23 "iCat al Primavera Sound 2023"

iCat al Primavera Sound 2023

iCat viu un any més el Primavera Sound en primera línia des de dins del festival, al Parc del Fòrum de Barcelona

iCat, l'emissora musical de Catalunya Ràdio, oferirà concerts en directe, programes especials i entrevistes per captar l'ambient d'un dels festivals més importants del món.

Els dies 1, 2 i 3 de juny, els equips dels programes "LOFT", "Independents" i "Els experts" aproparan el Primavera Sound als oients, tant des de l'FM com des de les xarxes socials del canal, amb continguts digitals exclusius a Instagram i TikTok. Les properes hores es poden incorporar nous concerts i continguts a la cobertura de l'emissora al festival.

 

Programació especial Primavera Sound a iCat:

 

Dimecres 31 de maig

18-19 h Independents / Les rutes del Primavera Sound

El menú del Primavera Sound sempre és ampli i llaminer. Per això proposem algunes rutes imprescindibles per poder gaudir al màxim de les noves descobertes, dels caps de cartell o de les propostes d'artistes catalans i de hip-hop.

 

23-24 h Delicatessen / Especial Primavera Sound, primera part

Com cada any, anem a buscar les millors delicatessen que ens ofereix un dels festivals més grans del planeta. En aquesta primera part ens centrem en els caps de cartell imprescindibles, de Blur a Depeche Mode, passant per New Order.

 

Dijous 1 de juny

06-11 h Els experts / Emergents catalans al Primavera Sound

Rosari musical de grups catalans emergents que fan el salt directe al Primavera Sound. Com es prepara un concert d'aquestes característiques? Quina relació tenen amb el festival com a fans de la música? Responen Heather, Cabiria, Antònim i Desert.

 

18-19 h Independents / En directe des del Primavera Sound

Un any més ens desplacem al Parc del Fòrum de Barcelona per seguir en primera persona el festival Primavera Sound. Us portem l'última hora i l'ambient d'aquest festival i entrevistem Yard Act, Alex G, Cabiria, Júlia Colom, Elamaria, Guatemala i altres.

 

21-23 h LOFT / Especial Primavera Sound

En directe des del Parc del Fòrum. Parlem d'actualitat musical, tenim una petita competició, en Calamitat fa una de les seves seccions tan característiques i ens visita un convidat sorpresa.

 

23.30-24 h Delicatessen / Especial Primavera Sound, segona part

Segon capítol per descobrir les joies amagades del Primavera. Avui ens centrem en els noms que no figuren en gran, però que no us podeu perdre de cap de les maneres, com ara Edi Palmieri, Julia Holter i Beth Orton.

 

Divendres 2 de juny

06-11 h Els experts / Reportatge de l'equip del programa durant la primera jornada del festival. Concerts, entrevistes, ambient, primeres impressions...

 

18-19 h Independents / En directe des del Primavera Sound

Per segon dia consecutiu us saludem des del Parc del Fòrum de Barcelona, la seu principal del Primavera Sound. Escoltarem alguns fragments de les actuacions, parlem amb l'organització i entrevistem Japanese Breakfast, John Talabot, Niña Coyote eta Chico Tornado i Carlota Flâneur.

 

Dissabte 3 de juny

22.45-0.00 h iCat en concert / Caroline Polachek, en directe des de Primavera Sound

Ja fa sis anys que l'excomponent de Chairlift vola amb èxit en solitari. Aquest any ha publicat "Desire, I want to tourn into you", i el presenta a Espanya amb dues visites de la mà del festival Primavera Sound.

 

Anar al contingut