Escolta a iCat els concerts del Primavera Sound

iCat planta el campament al Parc del Fòrum entre dijous i dissabte, i prepara edicions especials del programa "Independents" i una desena de concerts: de Courtney Barnett a Kurt Vile, passant per Empress Of i Pavvla

Com cada any, iCat s'instal·la al Fòrum per seguir de prop la dinovena edició del Primavera Sound, que el mateix festival qualifica com la més femenina, paritària i urbana de la seva història, i que aquest any ofereix gairebé 300 actuacions.

La programació d'iCat per a aquests dies comença dijous amb un especial "Independents" que tindrà Elena Setién i Lorena Álvarez com a convidades, i que divendres entrevistarà Aldous Harding, La Tiguerita i Museless, a més de revisar l'actualitat del festival.

Una selecció de directes d'aquesta edició de Primavera Sound es podrà escoltar a l'antena i al web d'iCat entre dijous i dissabte. Amb majoria de dones, perquè elles són les protagonistes del cartell, Courtney Barnett, Empress Of, Nathy Peluso, Pavvla i Kali Uchis cobriran un espectre que va del folk-pop a l'R&B i el urban, passant pel pop electrònic. Altres cites destacades d'aquesta selecció són Kurt Vile, Mac DeMarco i Boy Pablo.

Els imprescindibles del Primavera Sound 2019, a "iCatTapes"

"Els imprescindibles del Primavera Sound" és la selecció que han elaborat Albert Puig, Josep Martín, Blai Marsé, Miqui Puig, Montse Virgili i Marc Ruiz per no perdre's el més sorprenent del festival.

iCat també té la seva playlist particular del festival, les "iCatTapes", que es poden seguir al web de l'emissora, amb una recopilació d'intèrprets femenines com a protagonistes, en una edició en què ocupen una part majoritària del cartell.

iCat.cat

facebook/iCat

twitter./iCat

instagram/iCat

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut