"Els experts" es reforça amb l'activista cultural Estela Ortiz i el "youtuber" Marc Lesan

Tots dos s'incorporen a l'equip d'"Els experts", el despertador cultural de l'emissora

Avui dilluns 31 d'agost arrenca la temporada 2020-21 a iCat amb els programes diaris de l'emissora: el despertador "Els experts", l'informatiu musical "Independents" i nous capítols dels programes de prescripció musical "Pista de fusta", "El celobert" i "Delicatessen". També arrenca iCatKids, que canvia de nom i es desdobla en "Kids" i "Kids XS".

"Els experts" creixen

L'artista, activista digital i investigadora cultural Estela Ortiz és un dels fitxatges d'"Els experts" aquesta nova temporada que arrenca dilluns. Ens acompanyarà cada dia a la segona hora del programa per acostar-nos l'actualitat a les xarxes socials, les últimes tendències en moda, arts plàstiques, feminisme i els mons "millennial" i Z. El despertador cultural d'iCat (de 7 a 10 h) també incorpora Marc Lesan, el "youtuber" de Nou Barris que traurà les vergonyes de la societat catalana contemporània cada quinze dies. Albert Miralles, Laia Vidal i Roger Seró presenten el programa.

"Independents" seguirà de prop l'actualitat musical del país i de fora de dilluns a divendres a les 18 h, amb Josep Martín. També es mantenen en el seu horari habitual programes d'èxit com "Pista de fusta", de Miqui Puig (19 h); "El celobert", de Lluís Gavaldà (20 h), i "Delicatessen" d'Albert Puig (21 h).

"Kids" i "Kids XS", nens grans i petits

Una de les novetats de la temporada seran les dues versions d'"iCatKids", que canvia de nom i es desdobla en dues versions: "Kids XS", un espai d'una hora els dissabtes a les 10 h a iCat i a les 13 h a Catalunya Ràdio. Pau Guillamet i Txell Bonet presentaran aquest espai per als més petits de la casa i les seves famílies. Les nenes i els nens més grans, d'entre 10 i 15 anys, tindran el seu propi programa en format vídeo anomenat "Kids", que presentarà el "tiktoker" i "instagramer" David Its Me cada dissabte a les 20 h a YouTube i al web.

Adolescents i no tant

El programa "Adolescents" també tindrà dues versions aquesta temporada: "Adolescents XL", una hora diària a Catalunya Ràdio dirigida als que en tenen vint-i-tants, que comandaran Roger Carandell, Marta Montaner i Juliana Canet. I "Adolescents iCat", un espai diari per als adolescents "reals" en format vídeo al web i a YouTube, a partir del 14 de setembre presentat per Long Li Xue amb la participació de Juliana Canet i Joan Grivé.

El concurs de bandes emergents també serà a la graella d'iCat. "Sona 9" s'emetrà els diumenges a les 21 h, amb Lluís Gendrau. I els diumenges a les 10 h torna "iCat Exprés", el resum musical de la setmana d'iCat, que enguany presentarà Franc Lluís Giró.

Properament s'aniran incorporant més programes a la graella.

iCat.cat

Facebook

Twitter

Instagram

 

Anar al contingut