El camerino busca presentador

"El camerino d'Escena 25" busca nou presentador/a

El programa cultural "El camerino d'Escena 25" es renova i obre convocatòria per buscar nou presentador/a per a la temporada que ve. 

Els candidats han de tenir entre 18 i 25 anys, estar registrats al web d'Escena 25 i acceptar el compromís de presentar el programa "El camerino d'Escena 25" des del setembre del 2021 al juliol del 2022.

Les persones interessades han d'enviar, entre el 10 i el 25 de maig del 2021, els documents següents a l'adreça de correu públics.icec@gencat.cat, indicant en l'assumpte del correu "EL CAMERINO 2021".

  • Currículum que inclogui nom i cognoms complets, data de naixement, correu-e, telèfon mòbil i DNI.
  • Projecte de programa que es proposa, en format word.
  • Un vídeo de tres minuts, aproximadament, que mostri la proposta de programa.

Es valorarà l'expressió oral i la creativitat, així com tota la informació derivada del currículum que pugui aportar valor a la tasca del presentador/a.

"El camerino d'Escena 25" és una col·laboració entre el Departament de Cultura i iCat, i té com a objectiu promoure la visibilitat dels joves artistes catalans.

Escena 25 és una iniciativa de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), que fomenta l'accés a la cultura de les persones d'entre 18 i 25 anys a través de diverses accions.

Per dubtes i incidències relacionats amb aquesta acció, podeu contactar en el termini de convocatòria amb el correu publics.icec@gencat.cat

L'ICEC farà públic el resultat provisional de la persona proposada com a guanyadora el dijous 10 de juny del 2021 a través dels webs d'Escena 25 i de l'ICEC.

Més info: https://www.escena25.cat/noticies

El Camerino d'Escena 25

Web: https://www.ccma.cat/catradio/el-camerino-descena-25/

YouTube: https://www.youtube.com/c/Escena25c/featured

IG: https://www.instagram.com/escena25/

TW: https://twitter.com/escena25

FB: https://www.facebook.com/Escena25

Anar al contingut