Cançó de la setmana d'iCat: "This moment", de The Sey Sisters

Cançó de la setmana d'iCat: "This moment", de The Sey Sisters

"We got your back", el tercer disc de The Sey Sisters, és un artefacte de potència concentrada. El pots ballar amb els ulls tancats, però està fet per ser acollit amb les orelles obertes, perquè parla de problemes socials i polítics amb arrels profundes en el sistema. Parla de racisme, de comunitat, de la memòria i de la necessitat urgent de posar les cures al centre; de la manera en què la por a tot allò que ens és desconegut acaba per trepitjar els drets i la dignitat d'aquells a qui s'etiqueta com a diferents. Parla, en definitiva, de llibertat i justícia. Són missatges que planen sobre les catorze cançons del disc i que també respiren a "This moment", que conté versos diàfans i punyents:

"La meva sola existència t'espanta / Hauries de preguntar-te per què / I en comptes d'això, actues com si el ferit fossis tu, i necessites que algú ho pagui / Encara creus que la víctima ets tu?".

A "We got your back", les germanes Sey sonen més pop i R&B que en treballs anteriors, sempre mantenint, orgulloses, la seva poderosa identitat gospel i els colors africans que les fan ser qui són.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut