iCat, logotip d'iCat
Si no veus correctament el butlletí, clica aquí

El 2019 és de Rosalía i Billie Eilish

Ho diuen els oients d'iCat: "Milionària" i "Bad guy" són les millors cançons de l'any, i la competència ha estat dura.

Piano i veu: Núria Graham despulla "Connemara"

Els records irlandesos de la vigatana omplen l'avançament del seu pròxim disc, "Marjorie", que veurà la llum l'any que ve. Escolta-la al seu pas per "Els experts".

Blancs i negres de Clara Peya

"A A (Analogia de l'A-mort)", el seu primer disc a piano sol, és un treball sobre els contraris que fins al moment ha tingut una sola pesentació en directe. El desgranem amb ella. "Independents".

L'esprint final serièfil

L'any s'acaba, però el degoteig d'estrenes continua fins a l'últim dia. L'últim mes del 2019 arriben "Foodie love", "Merlí: sapere aude" i "Días de Navidad".

R.E.M., 25 anys del monstre

La banda de Michael Stipe celebra el 25è aniversari de "Monster" amb una reedició que inclou cançons originals, versions instrumentals inèdites i un "live" gravat a Chicago el 1995.

El clàssic de "Pista de fusta": "1999", de Prince

Amb només 24 anys, el 1982 Prince Roger Nelson va parir un àlbum doble que va marcar l'inici de diversos moviments, tant musicals com estètics. Ho celebrem amb el nostre DJ resident.

Dies de "vaporwave"

"Beats per minut" se submergeix en un univers d'estètica retro que beu dels sons dels 70 i els 80, del software de la internet primigènia i de l'absurd consumisme de l'era Reagan.

Descobreix l'aplicació d'iCat
Pots donar-te de baixa d’aquest butlletí segons el que estableix la llei 34/2002, d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic
Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

Contacta amb el Servei d'Atenció a l'Audiència

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA