Busquem les millors cançons del 2019
iCat

Busquem les millors cançons del 2019

Participa en la votació d'iCat i guanya un pack Primavera Sound 2020

Moltes coses que semblava que s'havien extingit amb el canvi de segle tornen a ser aquí: els pantalons de pota d'elefant, les vacances de proximitat, les cintes de casset... D'altres no sembla que hagin de marxar mai: acabar l'any vol dir fer canvi d'armari i decidir les millors pel·lícules, les sèries més addictives, els llibres preferits, els millors concerts que hem vist i quins discos s'afegeixen a la maleta de la nostra illa deserta.

Com cada any, proposem als oients d'iCat que ens ajudin a trobar la millor música de l'any. En aquesta ocasió posem a votació 50 cançons de l'escena catalana i 50 de l'escena internacional. Les votacions, que es faran a través del web d'iCat, comencen el dilluns 25 de novembre i es tancaran el dimarts 10 de desembre. Cada usuari podrà votar una cançó de cada categoria. Pots llegir aquí la mecànica de les votacions.

Entre tots els participants sortejarem un pack Primavera Sound, que inclou, entre altres coses, un abonament per a l'edició 2020 del festival. Sort!

Anar al contingut