"Adolescents iCat", nominat als Premis ARC 2019

Rosalía, Bad Gyal i Oques Grasses, entre els artistes distingits en la categoria de millor directe

El programa "Adolescents iCat" està nominat als Premis ARC 2019 en la categoria de millor mitjà de comunicació o programa musical, i competeix amb "Els 40", "FAQ'S" (TV3) i la secció de cultura de l'Agència Catalana de Notícies. El guanyador es donarà a conèixer a la gala dels premis, que se celebrarà el 4 de desembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. L'espai que condueixen Roger Carandell, Juliana Canet i Joan Grivé, que es va estrenar a iCat la temporada passada, és una de les revelacions de la programació radiofònica, fet per joves i per a joves amb un equip que completen Pol GiseLong Li XueMarta MontanerBru Esteve i Miquel Castany.

"Adolescents iCat" es pot seguir a l'FM de dilluns a divendres de 22 h a 22.30 h i també al web i l'app d'iCat. A Catalunya Ràdio s'emet entre setmana a les 00.30. També es pot visionar en "streaming" a Youtube i des d'aquest novembre compta amb un espai propi al 33 els dissabtes i diumenges a les 21.30 h.

Rosalía, Oques Grasses i Joan Dausà, entre els noms propis dels ARC

La cantant i compositora Rosalía és una de les candidates a endur-se un ARC a la millor gira internacional, al costat de Bad Gyal, Andrea Motis i Las Migas. Joan Dausà (Millor Gira per Teatres), Els Catarres (Millor Gira per Festes Majors) i Els Pets i Oques Grasses (Millor Gira per Festivals) són altres dels noms propis dels premis. Lildami i Miki Núñez parteixen com a favorits a millor artista revelació.

Els Premis ARC 2019 assenyalen també l'Auditori de Barcelona, el Teatre Auditori de Granollers, el de Sant Cugat i el de Bescanó en la modalitat de millor programació, mentre que Cap Roig, RockFestt, Canet Rock i Sónar competiran per la distinció de millor festival.

 

Anar al contingut