DE DIMECRES A DIVENDRES

iCat s'instal·la al Cruïlla fins divendres, quan oferirà tres concerts

Des d'avui i fins divendres, 8 de juliol, iCat es tornarà a instal·lar al Parc del Fòrum de Barcelona per viure en directe el festival Cruïlla 2022. Els programes "Independents", "DeliCatessen" i "iCatTapes" oferiran continguts relacionats amb l'edició d'aquest any, i divendres al vespre "iCat en concert" emetrà tres actuacions sobre l'escenari: 31 FAM, Balkan Paradise Orchestra i Jack White.

Actualitzat

El programa "Independents" tanca temporada al festival Cruïlla. Des d'avui dimecres i fins divendres, de 18.00 a 19.00, l'espai que presenten Josep Martín i David Talleda s'emetrà en directe des del Parc del Fòrum de BarcelonaJack White, Hot Chip, Editors i Rubén Blades són alguns dels noms internacionals d'un cartell que també inclou Rigoberta Bandini, Ginestà i The Tyets.  

També avui, de 21.00 a 22.00, especial Cruïlla 2022 del programa "DeliCatessen". Albert Puig buscarà les millors propostes d'un cartell, el d'aquest any, més eclèctic que mai, amb noms com Rubén Blades, Jack White, Residente i Hot Chip.  

I, des d'avui, "iCatTapes" ofereix la playlist del Cruïlla 2022, amb les sonoritats variades i els ritmes del festival de Barcelona. 

Ja divendres al vespre, i en el marc de l'espai "iCat en concert", es podran sentir les següents actuacions musicals, tant al web i l'app de l'emissora com a l'FM: 

21.00 - 22.00 Concert de 31 FAM  
22.00 - 23.15 Concert de Balkan Paradise Orchestra  
23:15 - 00:45 Concert de Jack White 

A banda de la programació, iCat també seguirà de prop el festival a les xarxes socials, especialment a Instagram, amb Franc Lluís Giró. 

Anar al contingut