Lluís Gavaldà, del programa "El celobert".
Lluís Gavaldà, del programa "El celobert".

iCat recupera nous programes a l'antena la setmana que ve

A partir de dilluns, 27 d'abril, tornen a l'antena d'iCat diversos programes que no s'emetien o se'n feien reemissions, a causa de l'emergència sanitària. Són programes que es fan des del domicili dels realitzadors.

De dilluns a divendres, de 20.00 a 21.00, "El celobert", amb Lluís Gavaldà, estrena nous capítols després de sis setmanes de reemissions, amb seleccions musicals dedicades als canvis que ens està provocant la pandèmia.

El programa "Adolescents iCat", amb Roger Carandell, Juliana Canet i Joan Grivé, també torna a la graella de l'emissora, tot i que el programa ha continuat sempre l'emissió en vídeo al seu canal de YouTube, en una edició confinada.

L'espai d'iCat dedicat als més joves, "iCatKids", amb Guillamino, Mar Blanch i David Its Me, torna els dissabtes de 10.00 a 11.00 del matí i continua amb la seva versió en vídeo a YouTube.

Un altre dels programes d'iCat de radiovisió, "Generació digital", amb Albert Murillo, també es podrà escoltar a iCat els divendres a les 22.30, de la mateixa manera que es pot seguir al canal de YouTube de l'emissora des del primer dia de confinament.

Blai Marsé també prepara capítols nous de l'espai "5Songs", que s'emet els dissabtes a les 23.00.

L'emissora manté el programa cultural diari "iCat a casa", que fa la redacció d'iCat des del confinament, amb Albert Miralles al capdavant, i que s'emet de dilluns a divendres a les 9.00 i les 18.00, a iCat, i a les 22.00, a Catalunya Ràdio.

Altres programes que ja es fan des de casa dels realitzadors són "Pista de fusta", amb MiquiPuig; "Jazz Watusi", amb Dani Nel·lo; "Sona9", amb Lluís Gendrau; "Songhunter", amb Raül Hinojosa; "iCatMans", amb Quim Rutllant i Ester Plana; "Memento", amb Josep Maria Bunyol, i "Casa Babylon", amb Marc Isern i Rubèn Sierra.

 

iCat.cat

Anar al contingut