iCat obre la votació dels millors discos del 2017

Els oients del canal de música podran votar dues llistes de 12 discos cadascuna, entre els dies 4 i 20 de desembre. El premi és un Pack Primavera Sound, amb abonament i marxandatge per a la pròxima edició del festival, que tindrà lloc a Barcelona del 30 de maig a l'1 de juny. Els resultats es donaran a conèixer en el programa "Independents", que farà dos edicions especials els dies 27 i 28 de desembre.

 

Com cada desembre, iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, convoca els seus oients a la votació per escollir els millors discos de l'any. En l'edició d'enguany, es votaran dues llistes de dotze discos cadascuna, corresponents a dues categories diferents: disc català i disc internacional. Les votacions, que es faran a través del web d'iCat, començaran el dilluns 4 de desembre i es tancaran el dimecres 20 de desembre a les 12.00. Cada usuari podrà triar un disc de cada categoria.

Entre els participants se sortejarà un Pack Primavera Sound, que inclou abonament, marxandatge i altres elements relacionats amb la pròxima edició del festival, que es farà a Barcelona entre els dies 30 de maig i 1 de juny del 2018.

Els resultats de les votacions es donaran a conèixer en el programa "Independents" d'iCat, amb Josep Martín, que farà dues emissions especials, els dies 27 i 28 de desembre amb els dos rànquings de millors discos del 2017. A banda dels resultats i dels guanyadors del sorteig, s'hi podran sentir les cançons guanyadores i es farà un repàs musical de l'any, entre d'altres aspectes relacionats amb els millors treballs discogràfics del 2017.

 

Les categories i els discos

 

Disc català

 1. Pau Vallvé: Abisme cavall hivern primavera i tornar
 2. Anímic: Skin
 3. Núria Graham: Does it ring a bell?
 4. Joana Serrat: Dripping springs
 5. Xarim Aresté: Polinèsies
 6. Mazoni: Carn, os i tot inclòs
 7. Joan Miquel Oliver: Atlantis
 8. Maria Arnal i Marcel Bagés: 45 cerebros y un corazón
 9. Mishima: Ara i res
 10. La Iaia: Tornar a ser u
 11. Zoo: Raval
 12. The Gramophone Allstars Big Band: Gramophone

 

Disc internacional

 1. The XX: I see you
 2. St. Vincent: Masseduction
 3. Spoon: Hot thoughts
 4. Laura Marling: Semper femina
 5. Courtney Barnet & Kurt Vile:  Lotta sea lice
 6. Jamiroquai: Automaton
 7. The War on Drugs: A deeper understanding
 8. The National: Sleep well beast
 9. Morrissey: Low in high school
 10. Beck: Colors
 11. Kendrick Lamar: DAMN
 12. Ryan Adams: Prisoner

 

iCat.cat

facebook.com/iCat

twitter.com/iCatpuntcat

 

ÀUDIOS RELACIONATS