iCat, emissora oficial del Cruïlla 2018
DIVENDRES I DISSABTE

iCat emetrà els concerts de La Pegatina, Ramon Mirabet, Prophets of Rage i LP des del festival Cruïlla

iCat, emissora oficial del Cruïlla 2018, emetrà els directes de La Pegatina, Ramon Mirabet, Prophets of Rage i LP, divendres i dissabte, 13 i 14 de juliol, des del Parc del Fòrum

Actualitzat

L'emissora musical i cultural de Catalunya Ràdio emetrà alguns concerts en directe i també farà programes especials des del Cruïlla: Josep Martín dirigirà un especial "Independents" a les 19.00 de divendres, amb alguns dels protagonistes del festival.

La nit de divendres els concerts començaran amb el directe d'LP, el projecte de la nord-americana d'origen italià Laura Pergolizzi, una veu propera a Florence and The Machine o Janis Joplin, que està triomfant arreu. Després arribarà a l'antena d'iCat els Prophets of Rage, el grup liderat per Tom Morello, Chuck D i B-Real, membres dels històrics Rage Against The Machine, Cypress Hill i Public Enemy.

L'escena local prendrà el relleu dissabte, primer amb el concert de La Pegatina, una de les bandes mestisses més actives i longeves, i que més ha actuat arreu del món. Presentaran el seu últim treball, "Ahora o nunca". iCat també emetrà el concert de Ramon Mirabet, que servirà per donar a conèixer les cançons del seu pròxim àlbum.

Divendres, 13 de juliol

19.00 "Independents"

21.45 LP

23.00 Prophets of Rage

Dissabte, 14 de juliol

22.00 La Pegatina

23.30 Ramon Mirabet

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Instagram.com/icatfm

Anar al contingut