iCat convida al concert de Manel al Clotilde Fest

Aquest dimecres 16 de setembre es posa en marxa el concert d'iCat al Clotilde Festival amb l'actuació del grup Manel i des d'avui es pot participar en el sorteig d'invitacions que farà aquesta emissora

Cartell Clotilde Festival
Cartell Clotilde Festival

La segona edició del Clotilde Fest saluda el final de l'estiu amb l'actuació de Manel el diumenge, 4 d'octubre, als Jardins del Palau Robert de Barcelona. El divendres 2 hi actuaran Miki Núñez i Sara Roy, i, l'endemà, Els Amics de les Arts i Suu. 

El festival s'organitza amb totes les mesures de seguretat vigents i amb un nombre limitat d'assistents que hauran de fer la reserva prèvia. Per accedir a les entrades al concert, cal ser titular del Carnet Jove. Des d'avui, ja es pot participar al sorteig d'invitacions.

Clotilde Festival, creat l'any passat, té per objectiu donar visibilitat a les noves bandes de les generacions joves i amb talent, A més, serveix per fer veure la diversitat i la qualitat de l'escena musical actual.

El nom del festival va sortir per casualitat, ja que el Palau Robert tenia prevista una exposició sobre Clotilde Bosch, i els organitzadors es van adonar que hi havia una coincidència en els seus valors del feminisme. Justament Clotilde Cerdà (1861-1926), filla de l'urbanista Ildefons Cerdà i de la pintora Clotilde Bosch, va ser la concertista d'arpa i compositora que va fundar a Barcelona l'Acadèmia de Ciències, d'Arts i Oficis, dedicada a la formació de la dona.

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut