iCat celebra el retorn a l'FM amb Premi Enderrock a l'esdeveniment musical de l'any

El 33 emet la gala aquest divendres a partir de les les 22.00. Més tard, a les 00.20, TV3 n'oferirà un resum

Actualitzat

iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, va rebre ahir a Girona el Premi Enderrock Estrella a l'esdeveniment musical de l'any amb motiu del seu retorn a l'FM el 6 de setembre del 2017. Van recollir el guardó Saül Gordillo, director del Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio, i Carles Aledo, coordinador d'iCat.

Saül Gordillo va agrair el suport institucional que ha fet possible el reton d'iCat a l'FM amb una graella estable i va recordar que després dels mesos tan complicats que ha viscut Catalunya Ràdio, "celebrar aquest retorn amb un premi del sector és un reconeixement i una mostra d'estima que ens fa molta il·lusió". Gordillo va destacar la feina de l'equip, que en aquests sis mesos a la freqüència modulada ha fet una programació "ambiciosa, amb una qualitat destacable, que ha tingut molt bona acollida i que ens ajuda a rejovenir l'edat dels oients de Catalunya Ràdio, un repte que tenim tots els mitjans i, especialment, els mitjans públics".

El coordinador d'iCat, Carles Aledo, va afirmar que el retorn de l'emissora a l'FM era un fet "molt esperat pel sector i pels oients que han mantingut la seva fidelitat durant els anys en què vam emetre online". Pel que fa a l'oferta d'iCat, Aledo va posar l'èmfasi en la importància de la relació entre la música i la ràdio: "En ple segle XXI, la majoria de la gent encara descobreix música a la ràdio i l'escena catalana necessita una ràdio com iCat per arribar a la gent."

iCat va néixer el 23 d'abril del 2006 com a emissora multimèdia per FM i internet. Sis anys més tard, feia un canvi cap a un model multicanal centrat en l'escolta online a través del web i d'aplicacions per a mòbils. Finalment, al 6 de setembre del 2017 va recuperar l'emissió regular a l'FM, amb nova imatge i amb una programació renovada.

Anar al contingut