Paula Molés
Paula Molés
DIUMENGE, A LES 13.05

Homenatge a Juli Soler, l'ànima d'El Bulli, a "Un restaurant caníbal a Berlín"

Aquest diumenge, 15 de maig, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín" retrà un homenatge a Juli Soler, l'ànima d'El Bulli, que va revolucionar la sala dels restaurants per sempre més.

Juli Soler va arribar a El Bulli l'any 1981, va fitxar Ferran Adrià i va viure tota l'evolució i revolució de Cala Montjoi. De fet, ell va propiciar la revolució dins i fora de la cuina, humanitzant el servei de sala i traient-li encotillament. Juli Soler va morir el 2015, el dia que va deixar de fumar, tal com va deixar dit. L'edició de diumenge d'"Un restaurant caníbal a Berlín" aprofundirà en la seva figura i llegat. 

El programa cuinarà un menú especial amb la seva filla, Rita Soler, que també va treballar de cap de sala a El Bulli; Ferran Adrià, amb qui van compartir projecte; Josep Roca, cap de sala d'El Celler de Can Roca; David Seijas, que va ser sommelier d'El Bulli durant 5 anys; Oscar Caballero, periodista i autor del llibre "Juli Soler que estás en la sala" (Planeta Gastro), i dos dels col·laboradors del restaurant caníbal, que el van tractar i el recorden bé: Salvador Garcia-Arbós i Toni Massanés. 

 

Anar al contingut